PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Shibaura (İşbora) için motor alternatifleri Deutz vs.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mcelik" data-source="post: 1283461" data-attributes="member: 79573"><p>Arkadaşlar merhaba ,eski 5206 ve 6206 Deutz traktörlerinde kullanılan F3L912 ve F4L912 motorları araştırdım biraz. Hem yenileri hem de ikinci el olanları mevcut. Bilhassa tek çeker işboralar için kullanılabilir silindir olanı. Hava soğutmalı motorlar, torkları da güzel. Yanlardan şasi bağlantısı sorun olabilir çünkü bunlar alından bağlanıyorlar. Krank merkezi ile karter alt mesafesi de çok değil perkinsler gibi. Yedek parça sorunu da yok. Ankara Ostim ve İvedikte zebil gibi. Bir inceleyin derim. TCD ve TD serileri daha harika ancak çok güçlüler. Görüşleriniz benim için değerli, yorumlarınızı bekliyorum.</p><p>[URL unfurl="true"]http://www.ikilerotomotiv.com.tr/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mcelik, post: 1283461, member: 79573"] Arkadaşlar merhaba ,eski 5206 ve 6206 Deutz traktörlerinde kullanılan F3L912 ve F4L912 motorları araştırdım biraz. Hem yenileri hem de ikinci el olanları mevcut. Bilhassa tek çeker işboralar için kullanılabilir silindir olanı. Hava soğutmalı motorlar, torkları da güzel. Yanlardan şasi bağlantısı sorun olabilir çünkü bunlar alından bağlanıyorlar. Krank merkezi ile karter alt mesafesi de çok değil perkinsler gibi. Yedek parça sorunu da yok. Ankara Ostim ve İvedikte zebil gibi. Bir inceleyin derim. TCD ve TD serileri daha harika ancak çok güçlüler. Görüşleriniz benim için değerli, yorumlarınızı bekliyorum. [URL unfurl="true"]http://www.ikilerotomotiv.com.tr/[/URL] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Shibaura (İşbora) için motor alternatifleri Deutz vs.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt