PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Nuhaydin" data-source="post: 1035291" data-attributes="member: 74451"><p><strong>Cevap: Ynt: SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI</strong></p><p></p><p>Selamun aleykum Tokat selamlar hepiniz arkadaşlar cifciyim 3 senedir bozok 45 s 2013 model kosuyom hic arıza vermedi yakit yok piyasa yok ni e den has böyle alınmaz mali kotulerseeler piyasa sira gitmez ben mali dan memnunum 3 senedir arıza vermedi tas dan taşa vurdum arıza yok malım güzel türkün mali sennalmasan o almasa bozok kaybederiz alanda mani olman su an 2 elini göstericilerden 20 molyardan asagi alamazsınız maseyininen herşeyi aynı sadece motoru değişik oda lovol motor şimdiki masey fergusonlarda siliyo hindistan mali saman yapma makinasi aldim 2013 harmak makinayı ceviriyo akşama kadr hararet tutsada yanmadi esahdan motor tokat sulusaraliyim cifciyim simdi buyutecem 260 gold pawer alicam siliyosa öbür motorlarda siliyo inanmiyosaniz akşama kadr bozok motoru sikistiricam yinede banane demiyor saman yapma makinasını ceviriyosa arıza vermiyosa admlar esahda traktor yapmış çekişi yakıtı güzel alın derim yabuz sıfır TRAKTOR herzaman siliyo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nuhaydin, post: 1035291, member: 74451"] [b]Cevap: Ynt: SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI[/b] Selamun aleykum Tokat selamlar hepiniz arkadaşlar cifciyim 3 senedir bozok 45 s 2013 model kosuyom hic arıza vermedi yakit yok piyasa yok ni e den has böyle alınmaz mali kotulerseeler piyasa sira gitmez ben mali dan memnunum 3 senedir arıza vermedi tas dan taşa vurdum arıza yok malım güzel türkün mali sennalmasan o almasa bozok kaybederiz alanda mani olman su an 2 elini göstericilerden 20 molyardan asagi alamazsınız maseyininen herşeyi aynı sadece motoru değişik oda lovol motor şimdiki masey fergusonlarda siliyo hindistan mali saman yapma makinasi aldim 2013 harmak makinayı ceviriyo akşama kadr hararet tutsada yanmadi esahdan motor tokat sulusaraliyim cifciyim simdi buyutecem 260 gold pawer alicam siliyosa öbür motorlarda siliyo inanmiyosaniz akşama kadr bozok motoru sikistiricam yinede banane demiyor saman yapma makinasını ceviriyosa arıza vermiyosa admlar esahda traktor yapmış çekişi yakıtı güzel alın derim yabuz sıfır TRAKTOR herzaman siliyo [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt