PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 1131866" data-attributes="member: 19401"><p>Malı kotulemeyi bırakin arkadaslar bu traktorlerle ne zorluklarda neler yapildigini bi gorseniz.beni bilen bilir kolay kolay traktor begenmem heleki ferguson grubunu hic begenmem fakat bu bozok traktorlerindeki ceki gucu ve motorun performansi cok felaket yeterki motor bıraz ısinsin kuduz kopek gibi oluyor. Arka fergusonla birebir ayni motor perkins patentli lovol euro 3 normunda bir motor ve bu motorun yakitindan daha az yakacak motor tanımıyorum fındık patoz makinasi kullananlar bilirler same traktorlerinin yakitlarininda az oldugunu herkez bilir 1 saatte sameile yakiti olctuk tam olarak 1.2 litre daha az yakti 65 lik sameden. Lutfen bilmediginiz mali kotulemeyin traktorun 3500 saatte olaninida kullandim motor ok gibi önü havada gidiyor mübarek. Hattat kadar dizayn kaliteli degil fakat yakit ve guc olarak hattatdan daha fazla 240 lari icin konusuyorum hattat 240 50 beygir turbo yok bozok 240 57 beygir turbo intercooler var. Bilmediginiz deneyim sahibi olmadiginiz motorlar hakkinda yanlis yorumlar yapmayin bnce. 2 tane cuftcekerin deneyip cekemedigi tomrugu tek basina ald. 260 gold bozok.hemde ufak taktorde degiller biri 80 erkunt meyveci digeri tt75 nh.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 1131866, member: 19401"] Malı kotulemeyi bırakin arkadaslar bu traktorlerle ne zorluklarda neler yapildigini bi gorseniz.beni bilen bilir kolay kolay traktor begenmem heleki ferguson grubunu hic begenmem fakat bu bozok traktorlerindeki ceki gucu ve motorun performansi cok felaket yeterki motor bıraz ısinsin kuduz kopek gibi oluyor. Arka fergusonla birebir ayni motor perkins patentli lovol euro 3 normunda bir motor ve bu motorun yakitindan daha az yakacak motor tanımıyorum fındık patoz makinasi kullananlar bilirler same traktorlerinin yakitlarininda az oldugunu herkez bilir 1 saatte sameile yakiti olctuk tam olarak 1.2 litre daha az yakti 65 lik sameden. Lutfen bilmediginiz mali kotulemeyin traktorun 3500 saatte olaninida kullandim motor ok gibi önü havada gidiyor mübarek. Hattat kadar dizayn kaliteli degil fakat yakit ve guc olarak hattatdan daha fazla 240 lari icin konusuyorum hattat 240 50 beygir turbo yok bozok 240 57 beygir turbo intercooler var. Bilmediginiz deneyim sahibi olmadiginiz motorlar hakkinda yanlis yorumlar yapmayin bnce. 2 tane cuftcekerin deneyip cekemedigi tomrugu tek basina ald. 260 gold bozok.hemde ufak taktorde degiller biri 80 erkunt meyveci digeri tt75 nh. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt