PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="halil altın" data-source="post: 884413" data-attributes="member: 56865"><p><strong>Ynt: SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI</strong></p><p></p><p>Tahmin ettiğim gibi bir arkadaş 50 dönüm arazi için alınabilir demiş. Alma diyenler ise çoğunlukta.</p><p></p><p>Arazimiz az olduğu için ve ağır şartlarda kullanılmayacağından acaba olabilirmi demiştim. Traktörde anormal bir durum olmadıktan sonra en az 8 sene kullanırım. </p><p></p><p>Amacım model yenilemek. 2005 modelden daha yeni olmalı. 480 gibi eski model traktörler düşünmüyorum. 480 kendini kanıtlamış iyi bir traktör. Ancak daha yeni model istiyorum.</p><p></p><p>İlk mesajımdaki ödeme şartlarına yakın, bildiğiniz duyduğunuz başka sıfır traktör markaları varmı?</p><p></p><p>Bozok traktör parçaları ve genel yapısı 240 S ile benzer olduğundan şanssızlık olmadıktan sonra benim gibi küçük çiftçilere sanki olur gibi geliyor.</p><p></p><p>Bozok fiyatı ve ödeme şartlarına yakın MF olsa yada TT olsa kesinlikle Bozok almayı düşünmezdim. Cezbeden yanı fiyat, ödeme koşulları ve 240 lara benzemesi.</p><p></p><p>Keşke bu traktörü kullanan, yada tanıdığında olupta iyi kötü yanlarını anlatan olsa. Yorumlara devam lütfen.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="halil altın, post: 884413, member: 56865"] [b]Ynt: SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI[/b] Tahmin ettiğim gibi bir arkadaş 50 dönüm arazi için alınabilir demiş. Alma diyenler ise çoğunlukta. Arazimiz az olduğu için ve ağır şartlarda kullanılmayacağından acaba olabilirmi demiştim. Traktörde anormal bir durum olmadıktan sonra en az 8 sene kullanırım. Amacım model yenilemek. 2005 modelden daha yeni olmalı. 480 gibi eski model traktörler düşünmüyorum. 480 kendini kanıtlamış iyi bir traktör. Ancak daha yeni model istiyorum. İlk mesajımdaki ödeme şartlarına yakın, bildiğiniz duyduğunuz başka sıfır traktör markaları varmı? Bozok traktör parçaları ve genel yapısı 240 S ile benzer olduğundan şanssızlık olmadıktan sonra benim gibi küçük çiftçilere sanki olur gibi geliyor. Bozok fiyatı ve ödeme şartlarına yakın MF olsa yada TT olsa kesinlikle Bozok almayı düşünmezdim. Cezbeden yanı fiyat, ödeme koşulları ve 240 lara benzemesi. Keşke bu traktörü kullanan, yada tanıdığında olupta iyi kötü yanlarını anlatan olsa. Yorumlara devam lütfen. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SIFIR BOZOK TRAKTÖR ALINIRMI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt