PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sıfır Erkuntta Lastik Açıldı.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yahya" data-source="post: 542576" data-attributes="member: 8456"><p><strong>Ynt: Sıfır Erkuntta Lastik Açıldı.</strong></p><p></p><p>geçmiş olsun bizim burda ki erkuntlarda lastikte sorun oldu petlasın esperi geldi motor sahiplerine dediki aşırı sert zeminde yürütmüsünüz dalga geçer gibi rapor tuttu havalarını aldılar bende jd 4 lastikte kavuçuk hatası vardı eksper 126 km götürdüm dediki düşük havayla çalışmısın gelde çıldırma 1 sene makkeme sürdü 3 milyar bilirkişiye keşif parası verdim 2 defa 4 kişi geldi kavuçuk hatası dediler şu anda avkatım 3 aya yakın icra başlattı gooderiya jd ve adıyaman bayisine yakında fazlasıyla alırız bence yasal hakkını ara zaman çok önemli makkemede göz önünde bulunduruluyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yahya, post: 542576, member: 8456"] [b]Ynt: Sıfır Erkuntta Lastik Açıldı.[/b] geçmiş olsun bizim burda ki erkuntlarda lastikte sorun oldu petlasın esperi geldi motor sahiplerine dediki aşırı sert zeminde yürütmüsünüz dalga geçer gibi rapor tuttu havalarını aldılar bende jd 4 lastikte kavuçuk hatası vardı eksper 126 km götürdüm dediki düşük havayla çalışmısın gelde çıldırma 1 sene makkeme sürdü 3 milyar bilirkişiye keşif parası verdim 2 defa 4 kişi geldi kavuçuk hatası dediler şu anda avkatım 3 aya yakın icra başlattı gooderiya jd ve adıyaman bayisine yakında fazlasıyla alırız bence yasal hakkını ara zaman çok önemli makkemede göz önünde bulunduruluyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sıfır Erkuntta Lastik Açıldı.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt