PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
sıfır faizli hayvancılık ve ahır kredisi kullananlar o faizliymiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="atabey" data-source="post: 455378" data-attributes="member: 11469"><p><strong>Ynt: sıfır faizli hayvancılık ve ahır kredisi kullananlar o faizliymiş</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bankalar kendisi garantiye almadan artık kredi vs bişi kullandırmıyorlar </p><p>şimdi bankalardan çekilen krediler eskisi gibi deyil </p><p>eskiden af falan olurdu şimdi öle bişi yok olmaz </p><p>ölüm halinde bile parasını sgortadan alıyorlarr </p><p>ödeme imkanı olmayan hiç bir kimse ne olursa olsun kredi kullanmasın derim ben </p><p>hayvancılığın halide belli zaten </p><p>dün holştain sağlıklı buzanın 45 günlük 600 tlye satıldığına bizzat şahit oladum </p><p>neyse konumuzun dışına çıktık özür dilerim </p><p>yani kredi alıpta kar ederim diyen çok zor ..almamak en iyisi ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atabey, post: 455378, member: 11469"] [b]Ynt: sıfır faizli hayvancılık ve ahır kredisi kullananlar o faizliymiş[/b] arkadaşlar bankalar kendisi garantiye almadan artık kredi vs bişi kullandırmıyorlar şimdi bankalardan çekilen krediler eskisi gibi deyil eskiden af falan olurdu şimdi öle bişi yok olmaz ölüm halinde bile parasını sgortadan alıyorlarr ödeme imkanı olmayan hiç bir kimse ne olursa olsun kredi kullanmasın derim ben hayvancılığın halide belli zaten dün holştain sağlıklı buzanın 45 günlük 600 tlye satıldığına bizzat şahit oladum neyse konumuzun dışına çıktık özür dilerim yani kredi alıpta kar ederim diyen çok zor ..almamak en iyisi ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
sıfır faizli hayvancılık ve ahır kredisi kullananlar o faizliymiş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt