PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Sıfır Traktör almayı düşünenler mutlaka okusun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1318559" data-attributes="member: 69588"><p>Bende de 2014 model 5065E var. 1700 saatlerde. Üst gölgeliği söktüm, alt egzos taktım ve bundan sonra da 5050E'nin lastiklerini takıp tamamen bahçeye uyarlayacam. 70-80 dekarlık badem bahçelerini işleyecek. Kuru hububat tarımı için de 85 ila 95 hp arası bir 5M ya da temiz bir 5R serisi düşünüyorum. Yalnız bu sene yeni bahçe kurduğum için maddi olarak biraz borçlandım, büyük traktör hayali 2-3 yıl ertelendi. O yüzden iki traktörü olanlar her zaman çok şanslıdır. Zira günümüz koşullarında profesyonel bir tarımsal üretim için iki traktör ve imkan dahilindeyse 3'cü traktör olması gerekir. Çok mu söyledim ne?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1318559, member: 69588"] Bende de 2014 model 5065E var. 1700 saatlerde. Üst gölgeliği söktüm, alt egzos taktım ve bundan sonra da 5050E'nin lastiklerini takıp tamamen bahçeye uyarlayacam. 70-80 dekarlık badem bahçelerini işleyecek. Kuru hububat tarımı için de 85 ila 95 hp arası bir 5M ya da temiz bir 5R serisi düşünüyorum. Yalnız bu sene yeni bahçe kurduğum için maddi olarak biraz borçlandım, büyük traktör hayali 2-3 yıl ertelendi. O yüzden iki traktörü olanlar her zaman çok şanslıdır. Zira günümüz koşullarında profesyonel bir tarımsal üretim için iki traktör ve imkan dahilindeyse 3'cü traktör olması gerekir. Çok mu söyledim ne? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Sıfır Traktör almayı düşünenler mutlaka okusun
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt