PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Arıcılık
Sıfırdan arıcılık yapmaya başlamak aklımda !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emre_tuysuz" data-source="post: 879399" data-attributes="member: 43852"><p><strong>Ynt: Sıfırdan arıcılık yapmaya başlamak aklımda !!!</strong></p><p></p><p>Degerlı arkadasım cevap bıraz gec oldu gıbı fakat genede okursun umudıyle yazıyorum...</p><p></p><p>Meslek...para kazanmak ıcın arıcılık fızıksel olarak zor bır meslek degıl...</p><p></p><p>Genel hatlarıyla </p><p></p><p>Ilk bahar bakımı kovan kontrolu. beslemek zararlılarla mucadele</p><p></p><p>Yazın arıyı tasıma</p><p></p><p>Bal hasadı </p><p></p><p>Kıs bakımı</p><p></p><p>Yanı bunlar ana baslıklar dedıgım gıbı fızıksel olarak bıraz sevdınmı zor bır ıs degıl hatta zevklı </p><p></p><p>Gel gelelım sosyal boyutuna</p><p></p><p>Burdan yasını 21 olarak goruyorum</p><p></p><p>50 tane kovanın oldu Gezgıncı arıcılık yapmadıktan sonra arıcılıktan para kazanamazssın </p><p></p><p>Yanı bal neredeyse oraya gıdıceksın bır yerde nektar akımı olur dıger yerde olmaz </p><p></p><p>Bır sene her gıttıgın yerde kovan bası 30 kılo bal alırsın bır sene gıttıgın butun yerlerde 2 kılo bıle bal alamazssın </p><p></p><p>Aynı zamanda gıttıgın yerlere esını cocogunu goturmek zordur hatta goturemezssın cadırda konternıyda kalamazssın </p><p></p><p>En kotusu baska bır yerden duzenlı bır gelırın yoksa arıcılıga bel baglayarak hayatını devam ettıremezssın</p><p></p><p>Bunları dusun...</p><p></p><p>Bırde balın fıyatı bızde hıcbır zaman bellı degıl gecen sene erzurum yaylı balını sanırım 17 lıradan tuccarlar almıstı...</p><p></p><p>Bu sene bal olmadı arıcılar bırlıgı aynı balı 30 lıradan topladı sımdı sen neye gore yatırım yapıp neye gore borca gırebılırsın...</p><p></p><p>Aklıma gelenler bunlar aklına takılan bırsey olursa herzaman burdan ozelden bana yaz seve seve cevaplarım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emre_tuysuz, post: 879399, member: 43852"] [b]Ynt: Sıfırdan arıcılık yapmaya başlamak aklımda !!![/b] Degerlı arkadasım cevap bıraz gec oldu gıbı fakat genede okursun umudıyle yazıyorum... Meslek...para kazanmak ıcın arıcılık fızıksel olarak zor bır meslek degıl... Genel hatlarıyla Ilk bahar bakımı kovan kontrolu. beslemek zararlılarla mucadele Yazın arıyı tasıma Bal hasadı Kıs bakımı Yanı bunlar ana baslıklar dedıgım gıbı fızıksel olarak bıraz sevdınmı zor bır ıs degıl hatta zevklı Gel gelelım sosyal boyutuna Burdan yasını 21 olarak goruyorum 50 tane kovanın oldu Gezgıncı arıcılık yapmadıktan sonra arıcılıktan para kazanamazssın Yanı bal neredeyse oraya gıdıceksın bır yerde nektar akımı olur dıger yerde olmaz Bır sene her gıttıgın yerde kovan bası 30 kılo bal alırsın bır sene gıttıgın butun yerlerde 2 kılo bıle bal alamazssın Aynı zamanda gıttıgın yerlere esını cocogunu goturmek zordur hatta goturemezssın cadırda konternıyda kalamazssın En kotusu baska bır yerden duzenlı bır gelırın yoksa arıcılıga bel baglayarak hayatını devam ettıremezssın Bunları dusun... Bırde balın fıyatı bızde hıcbır zaman bellı degıl gecen sene erzurum yaylı balını sanırım 17 lıradan tuccarlar almıstı... Bu sene bal olmadı arıcılar bırlıgı aynı balı 30 lıradan topladı sımdı sen neye gore yatırım yapıp neye gore borca gırebılırsın... Aklıma gelenler bunlar aklına takılan bırsey olursa herzaman burdan ozelden bana yaz seve seve cevaplarım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Arıcılık
Sıfırdan arıcılık yapmaya başlamak aklımda !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt