PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Sigara İçerken Yakalanın Çocuğun Babasıyla Olan Dialoğu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="konyaligencciftci" data-source="post: 25285" data-attributes="member: 45"><p>yakalanan çocuk ve babası arasında geçen hayali diyaloglar</p><p>ortalık duman altı ve baba birden odaya giriverir ;</p><p></p><p>baba: sen sigara mı içiyon len !?</p><p>cocuk: ne sigarası , para verdiğin mi var. gasteye çay sardım içiyom</p><p></p><p>baba: sigaramı içiyon len !?</p><p>cocuk: yok baba , yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi , o bakimdan yani</p><p>baba: ha ok ozaman</p><p></p><p>baba: sen sigara mı içiyon len !?</p><p>cocuk: hee canın mı çekti , içeceksen bak paket orda</p><p>baba: hönk!</p><p></p><p>cocuk: sen sigara mı içiyon len !?</p><p>baba: hönk !</p><p>cocuk: pardon baba replikleri karıştırdım</p><p></p><p>baba: sen sigara mı içiyon len !?</p><p>cocuk: ordan bakınca neye benziyoo</p><p></p><p>baba: sen sigara mı içiyon len !?</p><p>cocuk: yok baba korku filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani</p><p>baba: oldu !</p><p></p><p>baba: sen sigara mı içiyon len !?</p><p>cocuk: öfff be sigarasız bir toplum için el ele ayakları mı yine</p><p>baba: hönk !</p><p></p><p>baba: sen sigara mı içiyon len !?</p><p>cocuk: heee , hatta halka bile cikarabiliyom</p><p></p><p>baba: sigara mı içiyon len sen !?</p><p>cocuk: ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : ' biz babadan böyle gördük '</p><p></p><p>baba: sigara mı içiyon len sen !?</p><p>cocuk: aslında 'sigara içmek' deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür. bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa</p><p>baba: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum</p><p></p><p>baba: sigara mı içiyon len sen !?</p><p>cocuk: yaaf evet de kaçağını vermişler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="konyaligencciftci, post: 25285, member: 45"] yakalanan çocuk ve babası arasında geçen hayali diyaloglar ortalık duman altı ve baba birden odaya giriverir ; baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: ne sigarası , para verdiğin mi var. gasteye çay sardım içiyom baba: sigaramı içiyon len !? cocuk: yok baba , yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi , o bakimdan yani baba: ha ok ozaman baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: hee canın mı çekti , içeceksen bak paket orda baba: hönk! cocuk: sen sigara mı içiyon len !? baba: hönk ! cocuk: pardon baba replikleri karıştırdım baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: ordan bakınca neye benziyoo baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: yok baba korku filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani baba: oldu ! baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: öfff be sigarasız bir toplum için el ele ayakları mı yine baba: hönk ! baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: heee , hatta halka bile cikarabiliyom baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : ' biz babadan böyle gördük ' baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: aslında 'sigara içmek' deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür. bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa baba: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: yaaf evet de kaçağını vermişler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Sigara İçerken Yakalanın Çocuğun Babasıyla Olan Dialoğu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt