PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Sigara reçeteyle satılacak!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kcml" data-source="post: 394566" data-attributes="member: 29429"><p><strong>Ynt: Sigara reçeteyle satılacak!</strong></p><p></p><p>tiryakisi için hepsi hikaye arkadaşlar. adamın bacağını kolunu kesiyorlar içmeye devam ediyor. atın ölümü arpadan olsun diyor üstünede. yani o zıkkımı içmeyenlerden olduğum için çok şükür şanslı sayıyorum kendimi. konforlu bir hayat yaşamak varken niye !!!! o zıkkımla kendini öldürüyorsun sürünerek be kardeşim noo*-*- kendine acımıyorsan evliysen eşine çocuklarına acı öksüz yetim dul bırakacağın için değilsen ailene acı evlat acısı yaşatacağın için. ama ne dense tiryakisi için boşşşş. paketi bin lirada olsa içer. alamasada çalar yine içer. içer içer genç yaşta geberir gider yazıkkk noo*-*- tiryakilerin allah yardımcısı olsun ne diyelim....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kcml, post: 394566, member: 29429"] [b]Ynt: Sigara reçeteyle satılacak![/b] tiryakisi için hepsi hikaye arkadaşlar. adamın bacağını kolunu kesiyorlar içmeye devam ediyor. atın ölümü arpadan olsun diyor üstünede. yani o zıkkımı içmeyenlerden olduğum için çok şükür şanslı sayıyorum kendimi. konforlu bir hayat yaşamak varken niye !!!! o zıkkımla kendini öldürüyorsun sürünerek be kardeşim noo*-*- kendine acımıyorsan evliysen eşine çocuklarına acı öksüz yetim dul bırakacağın için değilsen ailene acı evlat acısı yaşatacağın için. ama ne dense tiryakisi için boşşşş. paketi bin lirada olsa içer. alamasada çalar yine içer. içer içer genç yaşta geberir gider yazıkkk noo*-*- tiryakilerin allah yardımcısı olsun ne diyelim.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Sigara reçeteyle satılacak!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt