PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
SİGARAYA SON !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="turk50" data-source="post: 1103529" data-attributes="member: 15474"><p>selamın aleyküm abilerim kardeşlerim sözlerim sigara içenlere sigaranin içerisindeki zifir ve karbonmonoksit size nekadar zarar verdiğini herhalde hepiniz biliyorsunuzdur herkez zararından haberi var birde cebe olan zararından farkınız var yaklaşık 2 ay önce durduk yere bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine elektronik sigaraya başladım elektronik sigaranin size normal sigaraya göre %95 daha az zarar verdiğini söylesem belki birçoğunuz inanmayacaktır ama gercekten öyle ingilterede sigara biraktırmak için devlet tarafından ücretsiz dağıtılıyor ama maalesef ülkemizde sigara lobisinin yoğun baskısından dolayı satılması yasak ama satılıyor bircok kişi riskleri göz ardı ederek satıyor ülkeye aliexpres gibi bir satıcı var inernette ordan ülkemize giriyor son zamanlarda cok aşırı sipariş olduğu için gümrükten bazıları gecemiyor ama size ben orayı önermiycem ordan getirip üstüne karini koyup satış yapan kişiler var bende birçoğunun telefonu felan var birde haberlerde patlıyor felan gibi haberler yapıyorlar eminimki o reklamlar için sigara şirketleri milyarlarca para döktüler her duyduğunuza inanmayın banada inanmayın araştırım ben şimdi kendi cıhazımın resmini paylaşacağım içerisinde pil batarya olan herseyin patlama olasılıgı vardır ama siz düzgün hatasız kullanımınızda o ihtimal milyonda 1 bile deil telefonların patlama olasılığıyla aynı ankara antalya ve istambuldakı arkadaşlar abilerim gidip dükkanlardan alabilirler bana mesaj yazarlarsa yardımcı olurum diğer illerdekiler almak isteyenlerede güvenilir satıcıları önerebilirim elektronik sigara içerisinde n-base sıvısı konularak içiliyor nicotin oranını kendiniz belirliyorsunuz ilk bastan düşük nikotin ile başlamanızı öneririm kapalı ortamlarda içilebiliyor güzel kokusu var kokusu neyli içtiğinize bağlı kalıteli orjinal bir cihaz almak istiyorsanız 500 tl ya 3 aylık iceceğiniz likit ile cihazı alabilirsiniz 3 ay sonra sadece ml, 1 tl olan likit denilen sıvıyı alarak içebilirsiniz 6 ay 1 yıl içerisinde nikotin seviyesini 0 a düşürerek otomatikman sıgarayı bırakırsınız ayrıntılı bilgi için mesaj yazabilirsiniz hepinize dumansız pis kokusuz günler le iyi günler çiftçi abilerim kardeşlerim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="turk50, post: 1103529, member: 15474"] selamın aleyküm abilerim kardeşlerim sözlerim sigara içenlere sigaranin içerisindeki zifir ve karbonmonoksit size nekadar zarar verdiğini herhalde hepiniz biliyorsunuzdur herkez zararından haberi var birde cebe olan zararından farkınız var yaklaşık 2 ay önce durduk yere bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine elektronik sigaraya başladım elektronik sigaranin size normal sigaraya göre %95 daha az zarar verdiğini söylesem belki birçoğunuz inanmayacaktır ama gercekten öyle ingilterede sigara biraktırmak için devlet tarafından ücretsiz dağıtılıyor ama maalesef ülkemizde sigara lobisinin yoğun baskısından dolayı satılması yasak ama satılıyor bircok kişi riskleri göz ardı ederek satıyor ülkeye aliexpres gibi bir satıcı var inernette ordan ülkemize giriyor son zamanlarda cok aşırı sipariş olduğu için gümrükten bazıları gecemiyor ama size ben orayı önermiycem ordan getirip üstüne karini koyup satış yapan kişiler var bende birçoğunun telefonu felan var birde haberlerde patlıyor felan gibi haberler yapıyorlar eminimki o reklamlar için sigara şirketleri milyarlarca para döktüler her duyduğunuza inanmayın banada inanmayın araştırım ben şimdi kendi cıhazımın resmini paylaşacağım içerisinde pil batarya olan herseyin patlama olasılıgı vardır ama siz düzgün hatasız kullanımınızda o ihtimal milyonda 1 bile deil telefonların patlama olasılığıyla aynı ankara antalya ve istambuldakı arkadaşlar abilerim gidip dükkanlardan alabilirler bana mesaj yazarlarsa yardımcı olurum diğer illerdekiler almak isteyenlerede güvenilir satıcıları önerebilirim elektronik sigara içerisinde n-base sıvısı konularak içiliyor nicotin oranını kendiniz belirliyorsunuz ilk bastan düşük nikotin ile başlamanızı öneririm kapalı ortamlarda içilebiliyor güzel kokusu var kokusu neyli içtiğinize bağlı kalıteli orjinal bir cihaz almak istiyorsanız 500 tl ya 3 aylık iceceğiniz likit ile cihazı alabilirsiniz 3 ay sonra sadece ml, 1 tl olan likit denilen sıvıyı alarak içebilirsiniz 6 ay 1 yıl içerisinde nikotin seviyesini 0 a düşürerek otomatikman sıgarayı bırakırsınız ayrıntılı bilgi için mesaj yazabilirsiniz hepinize dumansız pis kokusuz günler le iyi günler çiftçi abilerim kardeşlerim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
SİGARAYA SON !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt