PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
sığırlarda çıçek hastalığı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatih DUMAN" data-source="post: 888286" data-attributes="member: 19518"><p><strong>Ynt: sığırlarda çıçek hastalığı</strong></p><p></p><p>Evet arkadaslar bizim bolgedede goruldu benim hayvanlarada geldi oncelikle belirtilerini soyleyim hayvanin ayaklarinda dizlerinde sislik tamamen sislikle goruluyor istahsizlik halsizlik ve yuksek atesle goruluyor hemen ardindan vucutta sislikler bu sislikler irili ufakli bilyeden tut yumurtaya kadar onemli olan ilk basta fark etmet hemen tedaviye baslarsan hafif atlatiyor yoksa kalici hasarlar birakiyor ilk yakalanan hayvanda yavru atmaya kadar derisi dokulmeye kadar gitti daha duzelemedi ama sonraki yakalananlarda hemen ilac tedavisi ile hasarsiz ve iz vekayipsiz atlatiyoruz tedavisini veterinerler zatenilaclarini verir onemli olan cabuk farketmen benim bu konuda tecrubelerim bukadar insallah kimsenin hayvanina girmezde ben kendimdeb biliyorum isletme sahibi olarak sitres ve kayip etme korkusu insani yipratiyor basina gelenler varsa gecmis olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatih DUMAN, post: 888286, member: 19518"] [b]Ynt: sığırlarda çıçek hastalığı[/b] Evet arkadaslar bizim bolgedede goruldu benim hayvanlarada geldi oncelikle belirtilerini soyleyim hayvanin ayaklarinda dizlerinde sislik tamamen sislikle goruluyor istahsizlik halsizlik ve yuksek atesle goruluyor hemen ardindan vucutta sislikler bu sislikler irili ufakli bilyeden tut yumurtaya kadar onemli olan ilk basta fark etmet hemen tedaviye baslarsan hafif atlatiyor yoksa kalici hasarlar birakiyor ilk yakalanan hayvanda yavru atmaya kadar derisi dokulmeye kadar gitti daha duzelemedi ama sonraki yakalananlarda hemen ilac tedavisi ile hasarsiz ve iz vekayipsiz atlatiyoruz tedavisini veterinerler zatenilaclarini verir onemli olan cabuk farketmen benim bu konuda tecrubelerim bukadar insallah kimsenin hayvanina girmezde ben kendimdeb biliyorum isletme sahibi olarak sitres ve kayip etme korkusu insani yipratiyor basina gelenler varsa gecmis olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
sığırlarda çıçek hastalığı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt