PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Sığırlarda topallık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 767225" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Sığırlarda topallık</strong></p><p></p><p>Benim hayvanlar açık besi ve merada , hiç topallık sorunu yaşamıyorum diyebilirim, bastıkları zemin genelde toprak.</p><p>Tabi bizim iklimde uygun buna</p><p>Bence topallığın sebepleri.</p><p>Kaslardaki yırtılma ve zorlanma, güç doğum ve kayma ve düşme ile.</p><p>Yanlış beslenmeye bağlı sorunlar,aşırı enerji veya protein ile beslemek insanlardaki gibi kalp damar şeker ve onların ayağa vurması.</p><p>Kışın aşırı bağlı ve hayvanın beton zemin üzerinde kapalı kalmasına bağlı haraketsizlik kirli hava ve sitres.</p><p>Ben bütün bunları açık besi toprak zemin ile aştım (Hasta yatalak hayvanınız olursa mutlaka toprak zemin kuruluk bir yerde tedavi edin beton zemin diz ve yere değen yerlerin yara olmasına sebep oluyor)</p><p>Ben ilaç ismi yazmam anlaşamayız buradan ayak için keratin içerikli tırnak besleyici ayak çürüklerine karşı güzel antibiyotikler var .</p><p>Hayvancılık yapacaksak tecrübeli iyi bir vetrinerde olmalı fikir danışacak, ben kendim tedavi edemez isem telefon ile danışırım her zaman vetrinere.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 767225, member: 25443"] [b]Ynt: Sığırlarda topallık[/b] Benim hayvanlar açık besi ve merada , hiç topallık sorunu yaşamıyorum diyebilirim, bastıkları zemin genelde toprak. Tabi bizim iklimde uygun buna Bence topallığın sebepleri. Kaslardaki yırtılma ve zorlanma, güç doğum ve kayma ve düşme ile. Yanlış beslenmeye bağlı sorunlar,aşırı enerji veya protein ile beslemek insanlardaki gibi kalp damar şeker ve onların ayağa vurması. Kışın aşırı bağlı ve hayvanın beton zemin üzerinde kapalı kalmasına bağlı haraketsizlik kirli hava ve sitres. Ben bütün bunları açık besi toprak zemin ile aştım (Hasta yatalak hayvanınız olursa mutlaka toprak zemin kuruluk bir yerde tedavi edin beton zemin diz ve yere değen yerlerin yara olmasına sebep oluyor) Ben ilaç ismi yazmam anlaşamayız buradan ayak için keratin içerikli tırnak besleyici ayak çürüklerine karşı güzel antibiyotikler var . Hayvancılık yapacaksak tecrübeli iyi bir vetrinerde olmalı fikir danışacak, ben kendim tedavi edemez isem telefon ile danışırım her zaman vetrinere. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Sığırlarda topallık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt