PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Atilla W" data-source="post: 1425479" data-attributes="member: 95846"><p>Avukat tutup dava açtım, bu aşamada uzlaşmak için firma traktöre piyasasının yarısı kadar para teklifinde bulundu kabul etmedim. Süreç devam ediyor.</p><p>Dünya genelinde kalitesini kanıtlamış kos koca kubota markası böyle sorumsuz ve kötü bir yönetimden kaynaklanan problemli bir idari zinciri, Kendi müşterisini mağdur etmek için elinden gelen herşeyi sonuna kadar direterek yapıyor.</p><p>Japonyada bu markanın başındaki sorumlular türkiyede kubota servisinin kendi müşterilerine yaptığı bu haksızlığı bilseler bu türkiyede ki yetkililerin hepsini görevden alırlardı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Atilla W, post: 1425479, member: 95846"] Avukat tutup dava açtım, bu aşamada uzlaşmak için firma traktöre piyasasının yarısı kadar para teklifinde bulundu kabul etmedim. Süreç devam ediyor. Dünya genelinde kalitesini kanıtlamış kos koca kubota markası böyle sorumsuz ve kötü bir yönetimden kaynaklanan problemli bir idari zinciri, Kendi müşterisini mağdur etmek için elinden gelen herşeyi sonuna kadar direterek yapıyor. Japonyada bu markanın başındaki sorumlular türkiyede kubota servisinin kendi müşterilerine yaptığı bu haksızlığı bilseler bu türkiyede ki yetkililerin hepsini görevden alırlardı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt