PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yahya" data-source="post: 671808" data-attributes="member: 8456"><p><strong>Ynt: ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...</strong></p><p></p><p>3 gün trakklup sitesine girmedik ortalık karışmış yorumları okudum ilk me 8540 kubotayı CEYA 023 arkadaşımla ben aldım benim kubotam şu an 2000 satın üzrinde CEYA 023 arkadaşım tüm yazdığı yorumlara katıyorum bende ilk malatya kubota servisiyle sorunlarım oldu oda adamlarla 15 yıl çalıştık sorunyol garantili motor olunca adamlar kafalarına göre hareket ettiler bende MARUBENİYE şikatet ettim firma gerekeni yaptı hatta malatya servisinden dolayı şanzuman yağım havaya uçtu firma yağın parasını bile verelim dediler o kadarki müşteri memniyeti var bende daha sonra elazığ kubota bayiyle çalışmaya başlatım ogün bu gün memnunum ben kaçtır motorun yağları değiştiyorum SEHLL in özel tranmasyon yağları var onu kullanıyorum motor yağındada CATROL un 15/40 yağını kullanıyorum süper firma kendi yağını türkiye getirmiyor şu özellikteki yağı kullan diyor bizde alıyoruz ama servisler tehlikeli kişiler biraz uyanık ve bilgin yoksa sana fazlasıyla geçirler ben KUBOTA firmasından gördüm ilgiyi müşteri memniyetin 4 birini JD firmasından görmedim bu işte bence iki tarafında hataları var inşalah MARUBENİ OLAYA EL ATAR VE HAKLI KİM ÇIKAR</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yahya, post: 671808, member: 8456"] [b]Ynt: ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...[/b] 3 gün trakklup sitesine girmedik ortalık karışmış yorumları okudum ilk me 8540 kubotayı CEYA 023 arkadaşımla ben aldım benim kubotam şu an 2000 satın üzrinde CEYA 023 arkadaşım tüm yazdığı yorumlara katıyorum bende ilk malatya kubota servisiyle sorunlarım oldu oda adamlarla 15 yıl çalıştık sorunyol garantili motor olunca adamlar kafalarına göre hareket ettiler bende MARUBENİYE şikatet ettim firma gerekeni yaptı hatta malatya servisinden dolayı şanzuman yağım havaya uçtu firma yağın parasını bile verelim dediler o kadarki müşteri memniyeti var bende daha sonra elazığ kubota bayiyle çalışmaya başlatım ogün bu gün memnunum ben kaçtır motorun yağları değiştiyorum SEHLL in özel tranmasyon yağları var onu kullanıyorum motor yağındada CATROL un 15/40 yağını kullanıyorum süper firma kendi yağını türkiye getirmiyor şu özellikteki yağı kullan diyor bizde alıyoruz ama servisler tehlikeli kişiler biraz uyanık ve bilgin yoksa sana fazlasıyla geçirler ben KUBOTA firmasından gördüm ilgiyi müşteri memniyetin 4 birini JD firmasından görmedim bu işte bence iki tarafında hataları var inşalah MARUBENİ OLAYA EL ATAR VE HAKLI KİM ÇIKAR [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt