PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bengog" data-source="post: 673086" data-attributes="member: 17382"><p><strong>Ynt: ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...</strong></p><p></p><p>ysrdemir abicim kusura bakma senın kadar dilim dönmese bile burda derdimi anlatmaya çalıştım. saat konusuna gelince abicim biz sizi 634 saat te aradık siz bize döneceksiniz o oldu bu oldu bir şekilde en sonunda lüleburgaz a çağırıldık yalan dermisin ? ücret taksitlendırmesine gelince sen bu işi kabul ettinmi gelip buraya yazamazsın. Yağ ı da sizden almak zorunda değiliz arkadaşlarımız da onaylamış hatta arkadaşlarımız değil sadece marubeni den bile onay gelmiş. ( kapı kolları değişecek, kabin ses alıyor,sarsıntı yapıyor onlara bakın parası neyse verelim ' ' gibi bir konuşma hiç bir zaman olmamıştır.) abicim bu cümleyi bir daha düşün istersen güzel abicim ha demesek bile sizin zaten bunu garanti kapsamında biz söylemeden yapıp kontrol etmeniz gerekir. bababm gittiğimde yağ boşalmış bekliyordu heralde yağ koymaya zamanınız olmamıştı diye düşünüyorum çünki traktörü yıkatıp 100 tl alınmış bile. Allaha şükür sol çamurluğu değiştirmişsiniz başımıza kakarsınız şimdide. bakım ücreti 2000 tl civarı birşey tuttu daha itiraz ediyorsan abicim telefon numaranı yazmana gerek yoktu babam arayıp tekrardan sorardı ücreti belki yanlış hesaplamışsınızdır düşer 500 tl birden değilmi. DİSBRUTOR sizi aradı madem siz niye tekrardan bize dönmediniz sizin boyle boyle şikayetiniz varmış diye alın işte müşteri memnuniyeti budur.</p><p>Para işin içine girince diyorsun biz hersene biçerdövere bakım yaptırıyoruz milyarlar veriyoruz traktöre de ilk defa bakım yaptıran biri değiliz elimizden birsürü traktör araba geçti bu işi ilk sizden öğrenmiyoruz. Para vermekten de korkmuyoruz merak etme sadece havaya atacak paramız yok eşşek gibi çalışırken sizin orada klima altında bakım ücreti çekmeye benzemiyo kazanmak.</p><p>Tamam bukadar parça neden değişiyor ki şimdi arkadaşın biri demiş istediğiniz parçaları değiştirerek maliyet i değiştirebilirdiniz yazmış ama biz böyle bir girişimde bulunduk ve olması zorunlu yoksa garantiden çıkarırız dendi.</p><p>Fiyatta haklısınız desek yetkili kişileri aradığımızda bakım ücretini söyleyince adam nıye bukadar şaşırıyor bukadar olmamalı olamaz deyıp bız ılgıleneceğız dıyor.</p><p>yavv amcamlar koca NH TS110A ya komple bakım yaptırıyor içi dışı yıkanıyor koltuk kaplaması tavanı dahil parlatılıyor parfümleniyor işin sonundada pazarlık imandandır denıp pazarlığa oturuluyor. Bu yazdıklarınız beni hiç ikna etmedi bu tepkim surecek VE SİZE BOL MÜŞTERİLER KAZANDIRACAĞIZ EMİN OLUN..</p><p>KUSURA BAKMA SENIN KADAR SÜSLÜ YAZAMADIM AMA DİLİMDEN ANLAYAN ÇIKAR BURALARDA 'BİZDE HERŞEY ŞEFFAF'</p><p> Doğan abi </p><p>o servis ayağımıza gelmiş ama sorarmısın nekadar para almış benden parasını alıyorsa bunun lafını yapamaz bana af edersin ama ben karşılığını verıyorsam eşşek gibi gelicek yağ kaçıran arka yağ giriş çıkışlarına bile para istendi bir ara değişiminde bilmem nekadar TL .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bengog, post: 673086, member: 17382"] [b]Ynt: ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...[/b] ysrdemir abicim kusura bakma senın kadar dilim dönmese bile burda derdimi anlatmaya çalıştım. saat konusuna gelince abicim biz sizi 634 saat te aradık siz bize döneceksiniz o oldu bu oldu bir şekilde en sonunda lüleburgaz a çağırıldık yalan dermisin ? ücret taksitlendırmesine gelince sen bu işi kabul ettinmi gelip buraya yazamazsın. Yağ ı da sizden almak zorunda değiliz arkadaşlarımız da onaylamış hatta arkadaşlarımız değil sadece marubeni den bile onay gelmiş. ( kapı kolları değişecek, kabin ses alıyor,sarsıntı yapıyor onlara bakın parası neyse verelim ' ' gibi bir konuşma hiç bir zaman olmamıştır.) abicim bu cümleyi bir daha düşün istersen güzel abicim ha demesek bile sizin zaten bunu garanti kapsamında biz söylemeden yapıp kontrol etmeniz gerekir. bababm gittiğimde yağ boşalmış bekliyordu heralde yağ koymaya zamanınız olmamıştı diye düşünüyorum çünki traktörü yıkatıp 100 tl alınmış bile. Allaha şükür sol çamurluğu değiştirmişsiniz başımıza kakarsınız şimdide. bakım ücreti 2000 tl civarı birşey tuttu daha itiraz ediyorsan abicim telefon numaranı yazmana gerek yoktu babam arayıp tekrardan sorardı ücreti belki yanlış hesaplamışsınızdır düşer 500 tl birden değilmi. DİSBRUTOR sizi aradı madem siz niye tekrardan bize dönmediniz sizin boyle boyle şikayetiniz varmış diye alın işte müşteri memnuniyeti budur. Para işin içine girince diyorsun biz hersene biçerdövere bakım yaptırıyoruz milyarlar veriyoruz traktöre de ilk defa bakım yaptıran biri değiliz elimizden birsürü traktör araba geçti bu işi ilk sizden öğrenmiyoruz. Para vermekten de korkmuyoruz merak etme sadece havaya atacak paramız yok eşşek gibi çalışırken sizin orada klima altında bakım ücreti çekmeye benzemiyo kazanmak. Tamam bukadar parça neden değişiyor ki şimdi arkadaşın biri demiş istediğiniz parçaları değiştirerek maliyet i değiştirebilirdiniz yazmış ama biz böyle bir girişimde bulunduk ve olması zorunlu yoksa garantiden çıkarırız dendi. Fiyatta haklısınız desek yetkili kişileri aradığımızda bakım ücretini söyleyince adam nıye bukadar şaşırıyor bukadar olmamalı olamaz deyıp bız ılgıleneceğız dıyor. yavv amcamlar koca NH TS110A ya komple bakım yaptırıyor içi dışı yıkanıyor koltuk kaplaması tavanı dahil parlatılıyor parfümleniyor işin sonundada pazarlık imandandır denıp pazarlığa oturuluyor. Bu yazdıklarınız beni hiç ikna etmedi bu tepkim surecek VE SİZE BOL MÜŞTERİLER KAZANDIRACAĞIZ EMİN OLUN.. KUSURA BAKMA SENIN KADAR SÜSLÜ YAZAMADIM AMA DİLİMDEN ANLAYAN ÇIKAR BURALARDA 'BİZDE HERŞEY ŞEFFAF' Doğan abi o servis ayağımıza gelmiş ama sorarmısın nekadar para almış benden parasını alıyorsa bunun lafını yapamaz bana af edersin ama ben karşılığını verıyorsam eşşek gibi gelicek yağ kaçıran arka yağ giriş çıkışlarına bile para istendi bir ara değişiminde bilmem nekadar TL . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt