PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Şikayetvarcom daki deutz şikayeti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmethan26" data-source="post: 1240731" data-attributes="member: 76801"><p>Bugün göndermiş olduğumuz ihtarnamemize firma avukatından cevap gelmiştir. 20 saatte sorun olduğunu belirttiğim 40 saatte tamamen sökülen traktör için; aşırı yüklü ve aşırı zorlanarak kullanıldığından kaynaklıdır ve kullanıcı hatasıdır ancak müşteri memnuniyeti vs vs... uzatmışlar. Davalık olacağımız kesinleşti yani.</p><p></p><p>Traktörü zorlamam mümkün değil düz yolda yük dahi takılmadı. Slaj zamanı slajın üstünde ileri geri gittim 1 gün boyunca kalanıda düz yolda geçti zaten. Hadi bunu geçtim zorladım diyelim ki 40 saatte nasıl zorlamış olabilirim? </p><p></p><p>Bu gelen sonuca göre Deutz alan arkadaşlar traktörü seyahat için kullansınlar. Ayrıca biliyordukta açıkca belirtmekten çekinmemişler; traktör tüketici mevzuatına girmiyor siz tüketici olarak traktörü almıyorsunuz. Borçlar kanununa giriyor traktör ve bu nedenle traktörle ilgili hak iddaa edemezsiniz diye. </p><p></p><p>Sonuç Deutz traktörden uzak durun, almayın, aldırtmayın. Pişman olduk sizde olmayın. Süreçle ilgili gelişmeleri yazarım buradan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmethan26, post: 1240731, member: 76801"] Bugün göndermiş olduğumuz ihtarnamemize firma avukatından cevap gelmiştir. 20 saatte sorun olduğunu belirttiğim 40 saatte tamamen sökülen traktör için; aşırı yüklü ve aşırı zorlanarak kullanıldığından kaynaklıdır ve kullanıcı hatasıdır ancak müşteri memnuniyeti vs vs... uzatmışlar. Davalık olacağımız kesinleşti yani. Traktörü zorlamam mümkün değil düz yolda yük dahi takılmadı. Slaj zamanı slajın üstünde ileri geri gittim 1 gün boyunca kalanıda düz yolda geçti zaten. Hadi bunu geçtim zorladım diyelim ki 40 saatte nasıl zorlamış olabilirim? Bu gelen sonuca göre Deutz alan arkadaşlar traktörü seyahat için kullansınlar. Ayrıca biliyordukta açıkca belirtmekten çekinmemişler; traktör tüketici mevzuatına girmiyor siz tüketici olarak traktörü almıyorsunuz. Borçlar kanununa giriyor traktör ve bu nedenle traktörle ilgili hak iddaa edemezsiniz diye. Sonuç Deutz traktörden uzak durun, almayın, aldırtmayın. Pişman olduk sizde olmayın. Süreçle ilgili gelişmeleri yazarım buradan. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Şikayetvarcom daki deutz şikayeti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt