PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
sıkıntıda olan hayvancılık sektörüne çare olur inşallah.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nidayi" data-source="post: 629843" data-attributes="member: 37695"><p><strong>Ynt: sıkıntıda olan hayvancılık sektörüne çare olur inşallah.</strong></p><p></p><p>30 yıldır hayvancılık yapıyorum bi sürü sıkıntılarla uğraştık... her neyse bugünlere geldik allah herkese versin parada kazanabildik... ama ben bu yıl ki gibi sıkıntı çektiğimi zorda kaldığımı hatırlamıyorum benden önceki arkadaşın dediği gibi yetişkin bi hayvanın günlük gideri 30 lira bu LAF olarak görüne bilir ama 40 baş hayvan baktığınızda günlük gideriniz 1200 lira... şimdi ben soruyorum hayvancılık yapan ne yapsın... başka bi yolu olsa bugün bırakacağım bu işi ama yok lanet olsu ki yok... bi büyük baş hayvanı 1500 liraya satamıyoruz 40 baş bakan hergün birini satıp diğer hayvanlarına yem almak durumunda doğudaki kombinalar kesimi durdurdu.... bu devletin başındaki çok afedersiniz ŞEREFSİZLER habire et ithal ediyorlar. yeter ya allah belalrını versin bunlar nerede yaşıyorlar yokmu bizim sesimizi duyan.... et ithali ya düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum... türkiye cumhuriyeti et ithal edermi ya... haaa ithal ettin ettin BARİ YANINDA YEMDE İTHAL ET..... yeter artık inşallah bu haberin aslı vardırda belki araplar bizden hayvan alır... ama araplarada güvenilmezkikardeşim....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nidayi, post: 629843, member: 37695"] [b]Ynt: sıkıntıda olan hayvancılık sektörüne çare olur inşallah.[/b] 30 yıldır hayvancılık yapıyorum bi sürü sıkıntılarla uğraştık... her neyse bugünlere geldik allah herkese versin parada kazanabildik... ama ben bu yıl ki gibi sıkıntı çektiğimi zorda kaldığımı hatırlamıyorum benden önceki arkadaşın dediği gibi yetişkin bi hayvanın günlük gideri 30 lira bu LAF olarak görüne bilir ama 40 baş hayvan baktığınızda günlük gideriniz 1200 lira... şimdi ben soruyorum hayvancılık yapan ne yapsın... başka bi yolu olsa bugün bırakacağım bu işi ama yok lanet olsu ki yok... bi büyük baş hayvanı 1500 liraya satamıyoruz 40 baş bakan hergün birini satıp diğer hayvanlarına yem almak durumunda doğudaki kombinalar kesimi durdurdu.... bu devletin başındaki çok afedersiniz ŞEREFSİZLER habire et ithal ediyorlar. yeter ya allah belalrını versin bunlar nerede yaşıyorlar yokmu bizim sesimizi duyan.... et ithali ya düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum... türkiye cumhuriyeti et ithal edermi ya... haaa ithal ettin ettin BARİ YANINDA YEMDE İTHAL ET..... yeter artık inşallah bu haberin aslı vardırda belki araplar bizden hayvan alır... ama araplarada güvenilmezkikardeşim.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
sıkıntıda olan hayvancılık sektörüne çare olur inşallah.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt