PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Sılaj makinası tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="volkanuzel" data-source="post: 938414" data-attributes="member: 14100"><p><strong>Ynt: Sılaj makinası tavsiyesi</strong></p><p></p><p>Ben çelikel kullanıyorum fiyatı cazip geldiği için konya tarım fuarından almıştık alırken çelmak ile arasında tam 10bin tl vardı,</p><p>Daha bir sezon çalıştık 500dönüm biçtik ciddi bir arızası olmadı bisefer kayışgerdirme bilya dağıttı birde şanzumanların birinde keçeden terleme vardı yağ kaçırıyodu, Servis gelip sezon sonunda 2tane komple sıfır şanzuman taktı ikisini birden değiştirdi. Açıkçası çelmak alsaydık böyle gezici servis hizmeti verebilirmiydi bilmiyorum bize çok uzak...</p><p></p><p>Hatta bana makina konusunda danışan komşu köyden birisine forumdaki arkadaşların olumlu yorumlarından dolayı çelmak önerdim oda fiyat farkını göze alarak çelmak aldı seneye birlikte aynı arazide biçim yapacağız artık makinaları karşılaştırma fırsatımız olur.</p><p></p><p>Acemi olduğum için şu makina bundan daha iyi diyemiyorum ama çelikelden genel olarak memnunuz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="volkanuzel, post: 938414, member: 14100"] [b]Ynt: Sılaj makinası tavsiyesi[/b] Ben çelikel kullanıyorum fiyatı cazip geldiği için konya tarım fuarından almıştık alırken çelmak ile arasında tam 10bin tl vardı, Daha bir sezon çalıştık 500dönüm biçtik ciddi bir arızası olmadı bisefer kayışgerdirme bilya dağıttı birde şanzumanların birinde keçeden terleme vardı yağ kaçırıyodu, Servis gelip sezon sonunda 2tane komple sıfır şanzuman taktı ikisini birden değiştirdi. Açıkçası çelmak alsaydık böyle gezici servis hizmeti verebilirmiydi bilmiyorum bize çok uzak... Hatta bana makina konusunda danışan komşu köyden birisine forumdaki arkadaşların olumlu yorumlarından dolayı çelmak önerdim oda fiyat farkını göze alarak çelmak aldı seneye birlikte aynı arazide biçim yapacağız artık makinaları karşılaştırma fırsatımız olur. Acemi olduğum için şu makina bundan daha iyi diyemiyorum ama çelikelden genel olarak memnunuz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Sılaj makinası tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt