PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Silaj makinesi için kamera
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Berkay Karadeniz" data-source="post: 1224542" data-attributes="member: 62309"><p>Kullandığımız makineler renk dışında aynı bildiğiniz üzere 15 yıl kullanmanız gerekiyorsa bence hiç bulaşmayın derim silaja, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadık biz td den ama ben yakınımdaki ya da sosyal medyada gördüğüm motorlara bakarak elimizdeki makinelerin yoğun işe(fazla kuyruk mili gerektiren vs.) fazla süre dayanabileceklerini düşünmüyorum. Fakat nazik kullanımda yüz güldürecek motorlar, silaj makinesini ne kadar rahat çevirse de piyasa işi yapmak demek hiç yoktan 200-250 dönüm biçmek demek bu da motoru ister istemez yorar gibi benim fikrimce.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Berkay Karadeniz, post: 1224542, member: 62309"] Kullandığımız makineler renk dışında aynı bildiğiniz üzere 15 yıl kullanmanız gerekiyorsa bence hiç bulaşmayın derim silaja, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadık biz td den ama ben yakınımdaki ya da sosyal medyada gördüğüm motorlara bakarak elimizdeki makinelerin yoğun işe(fazla kuyruk mili gerektiren vs.) fazla süre dayanabileceklerini düşünmüyorum. Fakat nazik kullanımda yüz güldürecek motorlar, silaj makinesini ne kadar rahat çevirse de piyasa işi yapmak demek hiç yoktan 200-250 dönüm biçmek demek bu da motoru ister istemez yorar gibi benim fikrimce. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Silaj makinesi için kamera
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt