PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Silajda piyasaya çalışmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hüseyin35.5" data-source="post: 763449" data-attributes="member: 51395"><p>Dün birinin kendi yürür silaj makineleriyle ödemiş e gelip burada 10 gün içinde 500000 kazandığını bizzat duydum ve gördüm adamların yanına gittim bayağı inceledim konuştuk çok para var bu işte 1 ton mazotla 250 dönüm (1500) yer biçiliyor dönümü 100 liradan nakliye ezmesi falan 120desek artık siz hesaplayin bn bu kadar büyük yapmam ilk olarak tekli alicam daha sonra piyasa yaratıp fimaks quadro almayı planlıyorum şuan jx75 maxpro ve tt55 ikiside 4×4 2 tane daha alabiliriz tekli için ezmek için kepceli ve 2 tane nakliye buna uygun traktörler nelerdir 2 tane lazım jx ve tt nerede kullanılır bu işte müşteriler de hazır bu arada kendi yerlerimiz de var cevaplarınizi bekliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hüseyin35.5, post: 763449, member: 51395"] Dün birinin kendi yürür silaj makineleriyle ödemiş e gelip burada 10 gün içinde 500000 kazandığını bizzat duydum ve gördüm adamların yanına gittim bayağı inceledim konuştuk çok para var bu işte 1 ton mazotla 250 dönüm (1500) yer biçiliyor dönümü 100 liradan nakliye ezmesi falan 120desek artık siz hesaplayin bn bu kadar büyük yapmam ilk olarak tekli alicam daha sonra piyasa yaratıp fimaks quadro almayı planlıyorum şuan jx75 maxpro ve tt55 ikiside 4×4 2 tane daha alabiliriz tekli için ezmek için kepceli ve 2 tane nakliye buna uygun traktörler nelerdir 2 tane lazım jx ve tt nerede kullanılır bu işte müşteriler de hazır bu arada kendi yerlerimiz de var cevaplarınizi bekliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Silajda piyasaya çalışmak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt