PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
silajlık mısır da ekim öncesi ve sonrası hangi ot ilacını kullanmaliyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mehmetalialtun" data-source="post: 952345" data-attributes="member: 58131"><p><strong>Ynt: silajlık mısır da ekim öncesi ve sonrası hangi ot ilacını kullanmaliyim</strong></p><p></p><p>Cem abi analiz sonuçlarıni almadık daha inş bu hafta ici verecekler analizi detaylı grup 2 yaptiriyorum 18 maddeye bakacaklar tabi analiz sonucuna göre gübre uygulanacak ben yaklaşık olarak bizim çumra bolgesinde kullanılan gübre miktarını yazdım topragin 35 cm alti kireçli toprak pH da geçen seneki analizde 7.9 du ekim sonrası yabancı ot mısır basar mi diye korkuyorum biraz bu ekim öncesi veya hemen sonrası kullanilan herbisitlerde domuz pitiragina etkili olan yok sanırım etiketlerinde yazmiyor adengo yu ovduler oda domuz pitiragina karşı ruhsatlı değil herhalde etiketinde domuz pitiragi yazmıyor bana acil sağlam bi herbisit lazım şeytan elması ve domuz pitiragina etkili olacak bizim yan tarla 13 cm e danelik mısır ekti geçen sene ms 2.5 dekar dan 22 nemli 3 750 kilo dane aldigini soyledi dane 13 cm yi kaldirdigina göre silajlık kaldirir diye dusunuyorum tabi adam gübresi çok kullandi toplam 350 kilo 2.5 dekara</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmetalialtun, post: 952345, member: 58131"] [b]Ynt: silajlık mısır da ekim öncesi ve sonrası hangi ot ilacını kullanmaliyim[/b] Cem abi analiz sonuçlarıni almadık daha inş bu hafta ici verecekler analizi detaylı grup 2 yaptiriyorum 18 maddeye bakacaklar tabi analiz sonucuna göre gübre uygulanacak ben yaklaşık olarak bizim çumra bolgesinde kullanılan gübre miktarını yazdım topragin 35 cm alti kireçli toprak pH da geçen seneki analizde 7.9 du ekim sonrası yabancı ot mısır basar mi diye korkuyorum biraz bu ekim öncesi veya hemen sonrası kullanilan herbisitlerde domuz pitiragina etkili olan yok sanırım etiketlerinde yazmiyor adengo yu ovduler oda domuz pitiragina karşı ruhsatlı değil herhalde etiketinde domuz pitiragi yazmıyor bana acil sağlam bi herbisit lazım şeytan elması ve domuz pitiragina etkili olacak bizim yan tarla 13 cm e danelik mısır ekti geçen sene ms 2.5 dekar dan 22 nemli 3 750 kilo dane aldigini soyledi dane 13 cm yi kaldirdigina göre silajlık kaldirir diye dusunuyorum tabi adam gübresi çok kullandi toplam 350 kilo 2.5 dekara [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
silajlık mısır da ekim öncesi ve sonrası hangi ot ilacını kullanmaliyim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt