PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
sılajlık mısırda sıra arası ve üzeri ne olmalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="traktörcü83" data-source="post: 848386" data-attributes="member: 21322"><p><strong>Ynt: sılajlık mısırda sıra arası ve üzeri ne olmalı</strong></p><p></p><p> evet bizim buralardada genel anlamda o şekilde ekiliyor ancak geçen sene bi arkdaş 60cm sıra arası 13cm sıra üzeri ekmişti süper boy yapmıştı yaklaşık 8tonu yakalamıştı teşekkürler verdiğiniz bilgiler için jet 70 kullandım 50 daha kısmet olmadı rüzgarlı havalar harici güzel oluyo hocam öncelikle vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim mısırın henüz 6 dekarını ekmiş bulunuyorum 60cm sıra arası 15cm sıra üzeri kalanı bir hafta içinde ekiceğim. bu 6 dekara tavuk gübresi saçtırdım 10 tonluk remorkların tam dolusuyla 3 remork.ekim ile beraber 34kilo dap gübresi attım kalan 35 kiloyuda üre olarak atabilirsem 2 çapada yoksa tek çapada atacağım soruyu soran arkadaş dün sormuş ancak konulara dikkat etmediğimden gözümden sapmış olacak kusura bakmayın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="traktörcü83, post: 848386, member: 21322"] [b]Ynt: sılajlık mısırda sıra arası ve üzeri ne olmalı[/b] evet bizim buralardada genel anlamda o şekilde ekiliyor ancak geçen sene bi arkdaş 60cm sıra arası 13cm sıra üzeri ekmişti süper boy yapmıştı yaklaşık 8tonu yakalamıştı teşekkürler verdiğiniz bilgiler için jet 70 kullandım 50 daha kısmet olmadı rüzgarlı havalar harici güzel oluyo hocam öncelikle vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim mısırın henüz 6 dekarını ekmiş bulunuyorum 60cm sıra arası 15cm sıra üzeri kalanı bir hafta içinde ekiceğim. bu 6 dekara tavuk gübresi saçtırdım 10 tonluk remorkların tam dolusuyla 3 remork.ekim ile beraber 34kilo dap gübresi attım kalan 35 kiloyuda üre olarak atabilirsem 2 çapada yoksa tek çapada atacağım soruyu soran arkadaş dün sormuş ancak konulara dikkat etmediğimden gözümden sapmış olacak kusura bakmayın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
sılajlık mısırda sıra arası ve üzeri ne olmalı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt