PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 1019098" data-attributes="member: 20378"><p>Merheba Barış Bey,</p><p>Ben Eskişehir'de öğretmenim. İzmir'de küçük çaplı süt hayvancılığı yapıyoruz. Forumda sizin yazılarınız sayesinde bir çok konuda daha önce bilmediğim bilgileri öğrendim. Benim ve bir çok arkadaşın önünde yeni ufuklar açtınız. Sizin yazılarınızdan sonra bende boğaların genetik özelliklerini okumaya çalıştım. Almanca olduğu için ve anatomi bilgim olmadığı için bir çok şeyi anlayamıyorum. Bende bu bilgileri okumak için sizin yazılarınız ve internetten faydalanarak bir genetik bilgi okuma kılavuzu oluşturmaya çalışıyorum. Temelde bir şeyler oluşturdum. Tamamlanması gereken eksiklikler ve düzeltilmesi gereken yanlışlar var. Şu anda taslak üç pdf sayfasında ama eksiklikleri tamamlayabilirsem herkesin anlayabileceği şekilde iki pdf sayfasına dönüştürmeyi düşünüyorum. Ekte yaptığım çalışmayı gönderiyorum. Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Bu araştırmayı yaparken aşağıda linkini vereceğim bir site keşfettim ama terminolojiyi bilmediğim için ben çok faydasını göremedim. Ama bu konuyu takip eden arkadaşların çok işine yarayacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum.</p><p><a href="http://www.wsff.info/home-2/articles-evf/item/182-exterieurbewertung" target="_blank">http://www.wsff.info/home-2/articles-evf/item/182-exterieurbewertung</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 1019098, member: 20378"] Merheba Barış Bey, Ben Eskişehir'de öğretmenim. İzmir'de küçük çaplı süt hayvancılığı yapıyoruz. Forumda sizin yazılarınız sayesinde bir çok konuda daha önce bilmediğim bilgileri öğrendim. Benim ve bir çok arkadaşın önünde yeni ufuklar açtınız. Sizin yazılarınızdan sonra bende boğaların genetik özelliklerini okumaya çalıştım. Almanca olduğu için ve anatomi bilgim olmadığı için bir çok şeyi anlayamıyorum. Bende bu bilgileri okumak için sizin yazılarınız ve internetten faydalanarak bir genetik bilgi okuma kılavuzu oluşturmaya çalışıyorum. Temelde bir şeyler oluşturdum. Tamamlanması gereken eksiklikler ve düzeltilmesi gereken yanlışlar var. Şu anda taslak üç pdf sayfasında ama eksiklikleri tamamlayabilirsem herkesin anlayabileceği şekilde iki pdf sayfasına dönüştürmeyi düşünüyorum. Ekte yaptığım çalışmayı gönderiyorum. Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Bu araştırmayı yaparken aşağıda linkini vereceğim bir site keşfettim ama terminolojiyi bilmediğim için ben çok faydasını göremedim. Ama bu konuyu takip eden arkadaşların çok işine yarayacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum. [url]http://www.wsff.info/home-2/articles-evf/item/182-exterieurbewertung[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt