PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muhammet63" data-source="post: 1251022" data-attributes="member: 52655"><p>Merhaba ertuğrul hocam bir şey sormak istiyorum geçen gün yeni bir simental inek aldım hayvan 4 cü doğum 75 güne yakın doğum yapmış kilosu ne fazla şişman ne de zayıf 31 ekim de gece boğaya gelmiş sahibi sabah farkına varmış suni tohumlama yapmamış gidip parayla çektirilen genelde iltihaplı olan boğalardan çektirmiş dediğine göre ilk boğa üstüne atladığında altta kendisi durmuş sonra pense burnuna takmışlar 25 kasım günü aldım dediğine göre hiç bir boğaya gelme belirtisi olmamış o güne kadar sonra 10 km pikapla eve getirdim sabah oldu çektirildikten sonra 26 cı gün vulva kızarık biraz hafif sulu gece yattığı yerde ne kadar dikkat etsem de akıntı iltihap bulamadım yalnız vulva aynı boğaya gelmiş gibi şişdi hayvan 26 'cı günde tutmayip çevrilme ihtimalı var mı yada kesin iltihap aldı tedaviye zaman kaybetmeden başlayalım mı </p><p>Yardımcı olursanız sevinirim herkese teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muhammet63, post: 1251022, member: 52655"] Merhaba ertuğrul hocam bir şey sormak istiyorum geçen gün yeni bir simental inek aldım hayvan 4 cü doğum 75 güne yakın doğum yapmış kilosu ne fazla şişman ne de zayıf 31 ekim de gece boğaya gelmiş sahibi sabah farkına varmış suni tohumlama yapmamış gidip parayla çektirilen genelde iltihaplı olan boğalardan çektirmiş dediğine göre ilk boğa üstüne atladığında altta kendisi durmuş sonra pense burnuna takmışlar 25 kasım günü aldım dediğine göre hiç bir boğaya gelme belirtisi olmamış o güne kadar sonra 10 km pikapla eve getirdim sabah oldu çektirildikten sonra 26 cı gün vulva kızarık biraz hafif sulu gece yattığı yerde ne kadar dikkat etsem de akıntı iltihap bulamadım yalnız vulva aynı boğaya gelmiş gibi şişdi hayvan 26 'cı günde tutmayip çevrilme ihtimalı var mı yada kesin iltihap aldı tedaviye zaman kaybetmeden başlayalım mı Yardımcı olursanız sevinirim herkese teşekkürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt