PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="simentalci" data-source="post: 954598" data-attributes="member: 44124"><p><strong>Ynt: Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri</strong></p><p></p><p></p><p>Vanadin zor doğumu olan bir boğa değil. Ama ben riski çok sevmediğim için daha kolay doğumu olanları tercih ediyorum. [emoji3]</p><p>Yani Vanadin tam ortada. Sen bilirsin. </p><p>Winnir ' in doğumu Vanadin ' e göre daha zor. Vanadin 104, Winnir 93 puan doğum kolaylığında. Winnir ' in ayaklar sağlam, memeler çok olmasa da biraz sarkık gibi. Vanadin Winnir ' den her konuda daha iyi.</p><p>Herdamit vasat bir boğa. Sütü de eti de düşük. Boy kısa. Meme ve ayaklar çok sağlam değil. Doğum kolaylığı da Winnir ile aynı. </p><p>Expert bildiğim kadarıyla Egevet ' in boğası. Çek Cumhuriyeti menşeeli. Kullanan arkadaşım vardı. O memnundu. Ama hakkında çok bilgi bulamadım. </p><p>Ama bunların içinde en iyisi Vanadin yine de. 2. tercih Expert, 3. Winnir bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="simentalci, post: 954598, member: 44124"] [b]Ynt: Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri[/b] Vanadin zor doğumu olan bir boğa değil. Ama ben riski çok sevmediğim için daha kolay doğumu olanları tercih ediyorum. [emoji3] Yani Vanadin tam ortada. Sen bilirsin. Winnir ' in doğumu Vanadin ' e göre daha zor. Vanadin 104, Winnir 93 puan doğum kolaylığında. Winnir ' in ayaklar sağlam, memeler çok olmasa da biraz sarkık gibi. Vanadin Winnir ' den her konuda daha iyi. Herdamit vasat bir boğa. Sütü de eti de düşük. Boy kısa. Meme ve ayaklar çok sağlam değil. Doğum kolaylığı da Winnir ile aynı. Expert bildiğim kadarıyla Egevet ' in boğası. Çek Cumhuriyeti menşeeli. Kullanan arkadaşım vardı. O memnundu. Ama hakkında çok bilgi bulamadım. Ama bunların içinde en iyisi Vanadin yine de. 2. tercih Expert, 3. Winnir bence. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt