PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
simental danalar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Santiago" data-source="post: 891019" data-attributes="member: 57184"><p><strong>Ynt: simental danalar</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>aynen üstad balyayı 20 hesaplanan bir ortamda aslıda ucuza ile gitmiş denebilir.Bundan 5 sene önce köyde balyayı kimse bizmezen biz o sene balya yaptırdık , herkes verdi tarlasını bize balya yaptırda tarla temizlensin hesabından.Ücretsiz veriyorlardı tabiki.Sonra aradan birkaç sene geçti köylü baktı bizim hayvanlar sorunsuz yiyor niye samanla uğraşalım bizde yaptıralıma döndü olay onlarda başladı, aradan 3 sene sonra birisi dediki ben balya başı satarım sapımı 50 kuruşdan.Eyvallah dedik yaptırdğımız balya kadar para ödedik.Sonra bu sene 1-1.5 tl arası değişti ücret.Normalde zamanında bize yalvaranlar vardı tarla temizlensin yeterki al sapı napıyon yap diye şuan 1.5 tl hatta 2 tl yi zorlıayanlar var.Milletin gözünü açtık sanırım, + 1.5 tl den de ben yaptırdım balyamı.yani nakiliye vs ile 3.25 tl ye geldi balya başı.Eğer buna 20 lira istiyorlarsa ve adamlarda o fiyatı veriyosa 5000 tl isteseler şaşmam artık sütten kesilmiş buzağya.Yazık günah..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Santiago, post: 891019, member: 57184"] [b]Ynt: simental danalar[/b] aynen üstad balyayı 20 hesaplanan bir ortamda aslıda ucuza ile gitmiş denebilir.Bundan 5 sene önce köyde balyayı kimse bizmezen biz o sene balya yaptırdık , herkes verdi tarlasını bize balya yaptırda tarla temizlensin hesabından.Ücretsiz veriyorlardı tabiki.Sonra aradan birkaç sene geçti köylü baktı bizim hayvanlar sorunsuz yiyor niye samanla uğraşalım bizde yaptıralıma döndü olay onlarda başladı, aradan 3 sene sonra birisi dediki ben balya başı satarım sapımı 50 kuruşdan.Eyvallah dedik yaptırdğımız balya kadar para ödedik.Sonra bu sene 1-1.5 tl arası değişti ücret.Normalde zamanında bize yalvaranlar vardı tarla temizlensin yeterki al sapı napıyon yap diye şuan 1.5 tl hatta 2 tl yi zorlıayanlar var.Milletin gözünü açtık sanırım, + 1.5 tl den de ben yaptırdım balyamı.yani nakiliye vs ile 3.25 tl ye geldi balya başı.Eğer buna 20 lira istiyorlarsa ve adamlarda o fiyatı veriyosa 5000 tl isteseler şaşmam artık sütten kesilmiş buzağya.Yazık günah.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
simental danalar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt