PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Sımental Düve Tohumlama Angus mu Şarole mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1237000" data-attributes="member: 25443"><p>19 aylıkken 450 kg karkas cok degil bize görede</p><p>Bizde Meracilik fazla yok</p><p>Dogumundan kesime kadar erkeklerin önünde dengeli uygun yem serbest</p><p>İlla Belçikamavisi illa Sarole önemli değil kendine bolgene en uygun en karlı en cok kazandıracak irk ve sistem önemli</p><p>Ben hayvanlar icin yem bitkisi tarimida yapıyorum</p><p>Herkesin bölgesinde imkan farklı</p><p>Ama mera ama kuru tarım ama sulu tarım</p><p>Bunlar cok önemli Belçika mavisini doyurmak saroleyi doyurmak uygun beslemek ucuza beslemek önemli</p><p>Saman ve fabrika yemi ile beslenirse kar zaten yemcilere gidiyor</p><p>Bölgeye uygun hayvancilik seçeneği önemli</p><p>Ova solu arazi varsa ona göre</p><p>Çayır mera ot boyu yuksek ise ona göre</p><p>Kuru tarim varsa ona göre</p><p>Mera ot boyu kisa ise ona gore</p><p>Hayvancilik şekli seçilmeli karlılık açısından</p><p>Bu şartlarda bu imkanlarda hayvan ırkı en güzelindende olsa kendi imkanlari olmayana karlılık zor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1237000, member: 25443"] 19 aylıkken 450 kg karkas cok degil bize görede Bizde Meracilik fazla yok Dogumundan kesime kadar erkeklerin önünde dengeli uygun yem serbest İlla Belçikamavisi illa Sarole önemli değil kendine bolgene en uygun en karlı en cok kazandıracak irk ve sistem önemli Ben hayvanlar icin yem bitkisi tarimida yapıyorum Herkesin bölgesinde imkan farklı Ama mera ama kuru tarım ama sulu tarım Bunlar cok önemli Belçika mavisini doyurmak saroleyi doyurmak uygun beslemek ucuza beslemek önemli Saman ve fabrika yemi ile beslenirse kar zaten yemcilere gidiyor Bölgeye uygun hayvancilik seçeneği önemli Ova solu arazi varsa ona göre Çayır mera ot boyu yuksek ise ona göre Kuru tarim varsa ona göre Mera ot boyu kisa ise ona gore Hayvancilik şekli seçilmeli karlılık açısından Bu şartlarda bu imkanlarda hayvan ırkı en güzelindende olsa kendi imkanlari olmayana karlılık zor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Sımental Düve Tohumlama Angus mu Şarole mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt