PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Simentale Geçiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 979082" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: Simentale Geçiş</strong></p><p></p><p>Cevap veren tüm arkadaşlara vakit ayırdıkları ve bilgilerini paylaştıkları için teşekkür ederim. Her tercihte bir şeylerden vazgeçmek zorundasınız. </p><p></p><p>Bu günkü piyasa şartlarında 10 holstein inek çok üstün özelliklerde olmadıkça, 9, 10 tane simental inek alamazsınız. Burada en büyük risk çok özel şartlar olmadıkça, yaşlılık, ölüm, borç vb. kimse kaliteli ineğini satmaz. Destekleme sadece bir buzağı için mi kesiliyor yoksa o inekten bir daha destekleme alamıyor musunuz? Doğan melez buzağı inek olduğunda ondan destekleme alabiliyor muyuz?</p><p></p><p></p><p>Holsteine simental aşı kullanmanın veteriner için ne gibi birakıncası var?</p><p></p><p></p><p></p><p>Barış bey sizi gerçekten takdir ve teşekkür ediyorum. Keşke hepimiz yaptığımız işte sizin kadar araştırmacı ve bilgili olsak. O linkteki yazıyı baştan sona okudum. Bilginiz gerçekten takdiri hakkediyor. Şimdilik en az 5 ineği viggal ile tohumlamayı düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 979082, member: 20378"] [b]Ynt: Simentale Geçiş[/b] Cevap veren tüm arkadaşlara vakit ayırdıkları ve bilgilerini paylaştıkları için teşekkür ederim. Her tercihte bir şeylerden vazgeçmek zorundasınız. Bu günkü piyasa şartlarında 10 holstein inek çok üstün özelliklerde olmadıkça, 9, 10 tane simental inek alamazsınız. Burada en büyük risk çok özel şartlar olmadıkça, yaşlılık, ölüm, borç vb. kimse kaliteli ineğini satmaz. Destekleme sadece bir buzağı için mi kesiliyor yoksa o inekten bir daha destekleme alamıyor musunuz? Doğan melez buzağı inek olduğunda ondan destekleme alabiliyor muyuz? Holsteine simental aşı kullanmanın veteriner için ne gibi birakıncası var? Barış bey sizi gerçekten takdir ve teşekkür ediyorum. Keşke hepimiz yaptığımız işte sizin kadar araştırmacı ve bilgili olsak. O linkteki yazıyı baştan sona okudum. Bilginiz gerçekten takdiri hakkediyor. Şimdilik en az 5 ineği viggal ile tohumlamayı düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Simentale Geçiş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt