PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
SimTractor Serileri
SimTractor 3.6
Sorular - Sorunlar
Simtractor Online
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1619" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: Simtractor Online</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar oyunu internetten online oynamak için Hamachi adlı bir programa ihtiyacınız var. Bu programı kurup kendi arkadaşlarınız arasında bir lan(ağ) oluşturabiliyorsunuz. Böylece bilgisayarlar direk birbirlerini görüyor. Bir kişi server olarak kendi açacak diğer kişilerde bu servera bağlancak. Oyunun içine server ipsini yazmanız gerekiyor. Tabi bunları yaparken program her kullanıcıda açık bir şekilde olmalıdır. Bunları yaptıktan sonra oyundan çok kişilik modu seçiyorsunuz. Ondan sonra devam diyerek ağ penceresine geliyorsunuz. Server olan kişi burdan oyunu kuruyor. Diğer kişilerde refresh yaparak oyunu görmeye çalışıyorlar. Oyunun ismini gördükten sonra çift tıklayarak oyuna bağlanmanız gerekiyor. Fakat ben denedim. Tıkladıktan sonra Loading yazısı çıkıyor ve öylede kalıyor belli bi yerden sonra ilerlemiyor. Oyuna bir türlü bağlanamadım. Bu şekilde olmayacağını anlayınca direk 2 bilgisayarı birbirine bağlayarak programsız normal bir lan game kurdum. Bu şekilde oyunu gördüm. Tıkladıktan sonra beni bi üst menüye attı orda ekipmanlarda benim satın almadığım fakat karşı server bilgisayardaki oyunda satın alınmış ekipmanlar bendede satın alınmış gözüktü. Ama işin kötü tarafı gene Loading olayında takılıp kaldım. Bir türlü oyunun içine giremedim. Simtractor.net forumundaki bilgilerede bakabilirsiniz. Anladığım kadarıyla ordaki ayarları yaptım. Sadece Windows ayarlarını ellemedim. Onlara bi bakcam boş bir vaktimde eğer çözebilirsem hepinize geri dönerim.... duva*-*0</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1619, member: 6"] [b]Ynt: Simtractor Online[/b] Arkadaşlar oyunu internetten online oynamak için Hamachi adlı bir programa ihtiyacınız var. Bu programı kurup kendi arkadaşlarınız arasında bir lan(ağ) oluşturabiliyorsunuz. Böylece bilgisayarlar direk birbirlerini görüyor. Bir kişi server olarak kendi açacak diğer kişilerde bu servera bağlancak. Oyunun içine server ipsini yazmanız gerekiyor. Tabi bunları yaparken program her kullanıcıda açık bir şekilde olmalıdır. Bunları yaptıktan sonra oyundan çok kişilik modu seçiyorsunuz. Ondan sonra devam diyerek ağ penceresine geliyorsunuz. Server olan kişi burdan oyunu kuruyor. Diğer kişilerde refresh yaparak oyunu görmeye çalışıyorlar. Oyunun ismini gördükten sonra çift tıklayarak oyuna bağlanmanız gerekiyor. Fakat ben denedim. Tıkladıktan sonra Loading yazısı çıkıyor ve öylede kalıyor belli bi yerden sonra ilerlemiyor. Oyuna bir türlü bağlanamadım. Bu şekilde olmayacağını anlayınca direk 2 bilgisayarı birbirine bağlayarak programsız normal bir lan game kurdum. Bu şekilde oyunu gördüm. Tıkladıktan sonra beni bi üst menüye attı orda ekipmanlarda benim satın almadığım fakat karşı server bilgisayardaki oyunda satın alınmış ekipmanlar bendede satın alınmış gözüktü. Ama işin kötü tarafı gene Loading olayında takılıp kaldım. Bir türlü oyunun içine giremedim. Simtractor.net forumundaki bilgilerede bakabilirsiniz. Anladığım kadarıyla ordaki ayarları yaptım. Sadece Windows ayarlarını ellemedim. Onlara bi bakcam boş bir vaktimde eğer çözebilirsem hepinize geri dönerim.... duva*-*0 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
SimTractor Serileri
SimTractor 3.6
Sorular - Sorunlar
Simtractor Online
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt