PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Sıra Arası Çapa Makinası Çizimi Olan Var Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilhan35" data-source="post: 541807" data-attributes="member: 43669"><p><strong>Ynt: ARA ÇAPA MAKİNASI</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar ben makinacıyım yani makina ressamıyım. Yeni bir yerde işe başladım ve bu makinayı çizicem yani daha önceden benim gibi çizimci arkadaşlar yada bu tür bilgilere ulaşabileceğim yerleri bilen varsa onlardan döküman gibi bilgilere ihtiyacım var teknik çizimler yani. Tabiki birebir aynısını yapmayacağım yani ölçüsel değişiklikler ve benzetmeler yağacağım. Yani yeni işe girdim, birşeyler yapmam gerekiyo işte profiller kullanılan lamalar ölçüler vs. gibi bilgilere ihtiyacım var. İlginiz için teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilhan35, post: 541807, member: 43669"] [b]Ynt: ARA ÇAPA MAKİNASI[/b] Arkadaşlar ben makinacıyım yani makina ressamıyım. Yeni bir yerde işe başladım ve bu makinayı çizicem yani daha önceden benim gibi çizimci arkadaşlar yada bu tür bilgilere ulaşabileceğim yerleri bilen varsa onlardan döküman gibi bilgilere ihtiyacım var teknik çizimler yani. Tabiki birebir aynısını yapmayacağım yani ölçüsel değişiklikler ve benzetmeler yağacağım. Yani yeni işe girdim, birşeyler yapmam gerekiyo işte profiller kullanılan lamalar ölçüler vs. gibi bilgilere ihtiyacım var. İlginiz için teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Sıra Arası Çapa Makinası Çizimi Olan Var Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt