PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Sıra Arası Çapa Makinası Çizimi Olan Var Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilhan35" data-source="post: 542341" data-attributes="member: 43669"><p><strong>Ynt: ARA ÇAPA MAKİNASI</strong></p><p></p><p>Barath kardeşim bende tarım sektöründe bir firmada tekniker olarak çalışıyordum. Oradaki tarım ürünleri farklı idi yani bilirsen aysan denilen model, çizel, tiller, dipkazan gibi onları çiziyordum vs. Şimdi yeni girdiğim firmada sadece ayak üretimi yapmaktayız AYSAN ayağı bilirsiniz. Buna bağlı olarak firmada ara çapa üretimi yapmak istiyoruz. Bununla ilgili çizim döküman vs. bilgilere ihtiyacım var. Ben kimseyi saf yerine yada aldatma gibi işlerle uğraşmam. Belirtiğim gibi özellikle çizimci tasarımcı ve bu işlerle uğraşan arkadaşlar beni daha iyi anlayabilirler. Ben İlhan Onbaş İzmir ' de çalışıyorum bende elimden geldiğince bu tür konularda yardımcı olmak isterim tabikide. Ayrıca AYSAN ayağı, AYSAN kültivatör, TİLLER, ÇİZEL satışı vs. yapmaktayım. ilgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım. TELEFON NUMARAM 0 506 602 48 28</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilhan35, post: 542341, member: 43669"] [b]Ynt: ARA ÇAPA MAKİNASI[/b] Barath kardeşim bende tarım sektöründe bir firmada tekniker olarak çalışıyordum. Oradaki tarım ürünleri farklı idi yani bilirsen aysan denilen model, çizel, tiller, dipkazan gibi onları çiziyordum vs. Şimdi yeni girdiğim firmada sadece ayak üretimi yapmaktayız AYSAN ayağı bilirsiniz. Buna bağlı olarak firmada ara çapa üretimi yapmak istiyoruz. Bununla ilgili çizim döküman vs. bilgilere ihtiyacım var. Ben kimseyi saf yerine yada aldatma gibi işlerle uğraşmam. Belirtiğim gibi özellikle çizimci tasarımcı ve bu işlerle uğraşan arkadaşlar beni daha iyi anlayabilirler. Ben İlhan Onbaş İzmir ' de çalışıyorum bende elimden geldiğince bu tür konularda yardımcı olmak isterim tabikide. Ayrıca AYSAN ayağı, AYSAN kültivatör, TİLLER, ÇİZEL satışı vs. yapmaktayım. ilgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım. TELEFON NUMARAM 0 506 602 48 28 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Sıra Arası Çapa Makinası Çizimi Olan Var Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt