PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Sırta Ekimciler Buraya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 784743" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Sırta Ekimciler Buraya</strong></p><p></p><p></p><p>yalnız bazı topraklar vardır trilyon harcasanda un giibi olmaz ali biliyorsun birsüür toprak çeşidi var</p><p>bende sırt yapıyorum mesela busene için 85 dekar falan yaptım birinci ürün mısır yeri hazırlıgı</p><p>yagmur yagarsa gübre atıp ikileyecegim bir haftasonrada sırta log çektigim zzaman ekime hazır oluyor ama tabi herşey yagmura baglı</p><p></p><p>bende 5li(5 sıra) sırt makinası ve onun logu var kisi bagımsız yani farklı traktörlerle yapılıyor</p><p>alırken ilk önce alplerin sırt makinasını alacaktım fakat inceledim hem çok hafif hemde log yerine bu videodaki gibi kapaklı sistem yapmışlar vede direk sırtmakinasıan baglı yani sırt yapınca topragı birkaç gün havalandırmadıktan sonra o sırtın bir özelligi kalmaz sırt yaparken tarla hafif çamursa arkasından anında sıkıştırısan topragı durum kötü olur bu videoddaki toprak biraz istisnai bir toprak </p><p>işte buyüzden logu ve sırt makinası ister bagımlı ister bagımsız çalışabilen vede alplerden daha agır olan osmaniye işi alpsan marka aldım 2 birlikte 5500 liraya almıştım 2 yılı biraz geçti alpler ozamnalr 4500dü benim aldıgım makina 1000lira pahalıydı yani fiyattan kaçmadım sadece işlevsellik açısından butür makinalar pek randımanlı çalışmıyor bizim burda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 784743, member: 33118"] [b]Ynt: Sırta Ekimciler Buraya[/b] yalnız bazı topraklar vardır trilyon harcasanda un giibi olmaz ali biliyorsun birsüür toprak çeşidi var bende sırt yapıyorum mesela busene için 85 dekar falan yaptım birinci ürün mısır yeri hazırlıgı yagmur yagarsa gübre atıp ikileyecegim bir haftasonrada sırta log çektigim zzaman ekime hazır oluyor ama tabi herşey yagmura baglı bende 5li(5 sıra) sırt makinası ve onun logu var kisi bagımsız yani farklı traktörlerle yapılıyor alırken ilk önce alplerin sırt makinasını alacaktım fakat inceledim hem çok hafif hemde log yerine bu videodaki gibi kapaklı sistem yapmışlar vede direk sırtmakinasıan baglı yani sırt yapınca topragı birkaç gün havalandırmadıktan sonra o sırtın bir özelligi kalmaz sırt yaparken tarla hafif çamursa arkasından anında sıkıştırısan topragı durum kötü olur bu videoddaki toprak biraz istisnai bir toprak işte buyüzden logu ve sırt makinası ister bagımlı ister bagımsız çalışabilen vede alplerden daha agır olan osmaniye işi alpsan marka aldım 2 birlikte 5500 liraya almıştım 2 yılı biraz geçti alpler ozamnalr 4500dü benim aldıgım makina 1000lira pahalıydı yani fiyattan kaçmadım sadece işlevsellik açısından butür makinalar pek randımanlı çalışmıyor bizim burda [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Sırta Ekimciler Buraya
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt