PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Şiş karın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 379827" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: Şiş karın</strong></p><p></p><p>Geçmiş olsun öle şişti diye hemen hayvanın karnını delme sakın gıda maddesi olarak kullandığımız sıvı yağlar ve sürgen diye bi ilaç şişi indirecektir bunun yanında hayvana gem vurmalısın oval bi tahtayı ağzına geçirip bağlıyorsun bu yöntemle yağsız ilaçsızda şişi indirirsiniz ama şişme olayı varsa devamı gelir genelde çoğunlukla şişme kesif yem le alakalı olur midede bakterilenmede olabilir,ben bu şekilde birçok hayvanı teavi ettim,hoplatan (LA-kırmızı renkliler) ağzına 5-10 gr sıkıyorum 4-5 gün yeminede toz karbon katıyorum bunun yanında mide rüninantlarıda veriyorum sonuç tedavi oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 379827, member: 17222"] [b]Ynt: Şiş karın[/b] Geçmiş olsun öle şişti diye hemen hayvanın karnını delme sakın gıda maddesi olarak kullandığımız sıvı yağlar ve sürgen diye bi ilaç şişi indirecektir bunun yanında hayvana gem vurmalısın oval bi tahtayı ağzına geçirip bağlıyorsun bu yöntemle yağsız ilaçsızda şişi indirirsiniz ama şişme olayı varsa devamı gelir genelde çoğunlukla şişme kesif yem le alakalı olur midede bakterilenmede olabilir,ben bu şekilde birçok hayvanı teavi ettim,hoplatan (LA-kırmızı renkliler) ağzına 5-10 gr sıkıyorum 4-5 gün yeminede toz karbon katıyorum bunun yanında mide rüninantlarıda veriyorum sonuç tedavi oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Şiş karın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt