PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
sitede kıoti forum bölümü neden yok
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="real_!!" data-source="post: 447402" data-attributes="member: 19379"><p><strong>Ynt: sitede kıoti forum bölümü neden yok</strong></p><p></p><p>kmseyi azarlama gibi bir hakka sahp deilm.. </p><p>bölüm açılsınmı die bişey dediğini göremiyorm ben ? yazdıklarına iyi bak. direk kioti bölümü neden yok. die soru soruyorsun şöle sorsan kmse ters tepki vermez arkadaşlar kioti bölümü neden yok açılsınmı ? gibi bişe desen beyki arkadaşlar onaylar .. </p><p>ne susup dinlicem sanamı kalmış bni susturmak noo*-*- ben kiotiye karşı kötüleme gibi yorummu yaptım -yapmadm sadece bölüm meselesiyle ilgili konuştum hitablarına dikkat et daha 2 günlük üyesin burda gelmş millete ters ters cvp atıyorsn sen kubota bölümüne gir bkm mustafa abinin kubota sevdasını gör.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="real_!!, post: 447402, member: 19379"] [b]Ynt: sitede kıoti forum bölümü neden yok[/b] kmseyi azarlama gibi bir hakka sahp deilm.. bölüm açılsınmı die bişey dediğini göremiyorm ben ? yazdıklarına iyi bak. direk kioti bölümü neden yok. die soru soruyorsun şöle sorsan kmse ters tepki vermez arkadaşlar kioti bölümü neden yok açılsınmı ? gibi bişe desen beyki arkadaşlar onaylar .. ne susup dinlicem sanamı kalmış bni susturmak noo*-*- ben kiotiye karşı kötüleme gibi yorummu yaptım -yapmadm sadece bölüm meselesiyle ilgili konuştum hitablarına dikkat et daha 2 günlük üyesin burda gelmş millete ters ters cvp atıyorsn sen kubota bölümüne gir bkm mustafa abinin kubota sevdasını gör. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
sitede kıoti forum bölümü neden yok
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt