PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Sitedeki Marka Fanatizmin Siteye Artı ve Eksileri nelerdir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dennizs" data-source="post: 117065" data-attributes="member: 49"><p><strong>Ynt: Sitedeki Marka Fanatizmin Siteye Artı ve Eksileri nelerdir?</strong></p><p></p><p>Ben hiç bir markanın fanatiği değilim fanatik de olmam ben araştırmasını seven bir insanım ve bir makine alıcaksam sadece x markasının x modellerini araştırmam piyasada ne var ne yok araştırırım hangisi benim işime daha çok yarıyacaksa onu alırım veya finansmanı sağlıcak kişiye izah ederim(babam,amcalarım vs) ...Sizemizde bazı arkadaşlar var bir markaya at gözlükleriyele bakıyorlar işte bu çok yanlış mf ci grup mf den başka traktör tanımam diyor nh ci grup nh den başka traktör tanımam diyor... Tamam o markayı seviyorsun o markanın hastası olabilirsin fakat diğer marka bir yenilik yaptığında onu gözardı ederek yorum yapmak hele hele kavga yapmak bence yanlış...Bizim toplumumuzda şu var 'biz babadan böyle gördük'...Fakat babadan gördüğünüz zaman ile şimdiki zaman çok farklı bu zaman içerisinde değişim olamaz mı x markası y markasını gelişim açısından sollamış olmazmı işte araştırmacı olmaktansa birşeye bağlanma olursa böyle sürüp gider 10 sene sonra da hala mf iyi nh iyi tartışması sürüp gider tamam tartışılsın fakat teknik olarak tartışılsın neler yapabilir neler yaptı neresinde iyileştirme yaparsa daha güzel sonuçlar çıkmalı ortaya bunlar konuşulmalı ama yapılan nedir? Sadece birbirini kücük düşürücü yorumlarla karşındakini ezmeye yönelik davranışlar...Bakın herhangi iki markanın tartışmalarına % kaçında dalga geçmeden kavga çıkmadan bilgi paylaşımı olmuş.... %10 u geçmez böyle devam ederse de % 10 luk kısım da geriliyecektir (yüzdelik kısmı tahmini söylüyorum)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dennizs, post: 117065, member: 49"] [b]Ynt: Sitedeki Marka Fanatizmin Siteye Artı ve Eksileri nelerdir?[/b] Ben hiç bir markanın fanatiği değilim fanatik de olmam ben araştırmasını seven bir insanım ve bir makine alıcaksam sadece x markasının x modellerini araştırmam piyasada ne var ne yok araştırırım hangisi benim işime daha çok yarıyacaksa onu alırım veya finansmanı sağlıcak kişiye izah ederim(babam,amcalarım vs) ...Sizemizde bazı arkadaşlar var bir markaya at gözlükleriyele bakıyorlar işte bu çok yanlış mf ci grup mf den başka traktör tanımam diyor nh ci grup nh den başka traktör tanımam diyor... Tamam o markayı seviyorsun o markanın hastası olabilirsin fakat diğer marka bir yenilik yaptığında onu gözardı ederek yorum yapmak hele hele kavga yapmak bence yanlış...Bizim toplumumuzda şu var 'biz babadan böyle gördük'...Fakat babadan gördüğünüz zaman ile şimdiki zaman çok farklı bu zaman içerisinde değişim olamaz mı x markası y markasını gelişim açısından sollamış olmazmı işte araştırmacı olmaktansa birşeye bağlanma olursa böyle sürüp gider 10 sene sonra da hala mf iyi nh iyi tartışması sürüp gider tamam tartışılsın fakat teknik olarak tartışılsın neler yapabilir neler yaptı neresinde iyileştirme yaparsa daha güzel sonuçlar çıkmalı ortaya bunlar konuşulmalı ama yapılan nedir? Sadece birbirini kücük düşürücü yorumlarla karşındakini ezmeye yönelik davranışlar...Bakın herhangi iki markanın tartışmalarına % kaçında dalga geçmeden kavga çıkmadan bilgi paylaşımı olmuş.... %10 u geçmez böyle devam ederse de % 10 luk kısım da geriliyecektir (yüzdelik kısmı tahmini söylüyorum) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Sitedeki Marka Fanatizmin Siteye Artı ve Eksileri nelerdir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt