PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sitemizde Kubota Traktörleri Kullanan Değerli Üyelerimiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 362515" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: Sitemizde Kubota Traktörleri Kullanan Değerli Üyelerimiz</strong></p><p></p><p><strong><span style="color: black">[size=12pt]<span style="font-family: 'arial black'">güzel düşünmüşsün başkan tebrikler.. anlş-*s.. </span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'arial black'">ben Kubota yı almadan önce üzerine binip hiç bakmadım sadece broşürlerini ve yakından tanıdığım ME9000 kullanıcısı bir abiimn anlattıklarından başka bir bilgim yoktu,</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'arial black'">taki bir gün babamın kubotacılar ile tanışana kadar, bizde bir 1997 mitsubishi kamyonet var 14 yıldır kullanıyorun maşallah bugüne kadar tık demedi, babam</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'arial black'">bir gün kamyonet ile yolda gideriken kubota bayisinin mitsubishi kamyonetini rampaya yanaşmış traktörleri indirmeye çelışırken görmüş, 1 tane me9000</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'arial black'">1 de Nail abimizin aldığı b1610 modeline aynı kamyonete yüklemeye çelışıyorlermış, bizimki meraktan gidip yardım etmiş, orada tanışmışlar adamlar demişki</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'arial black'">bunların motoru senin kullandığın kamyonetin motoru ile aynı, Japon malı bunlar bir taktı kafaya alacağım diye ben traktörü görüpte incelemeye bile</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'arial black'">fırsat kalmadan aldı getirdi. iyiki almışşız, yakıt mükemmel, gerekli olan tüm özellikler mevcut ve sade bir traktör, çok pratik kulanım özelliği var,</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'arial black'">daha alalı yeni oldu 65 saat ama bence çokta sağlam bir makine.. tek bir konu için kesin konuşamam yedek parça, servisimiz var, bugüne kadar bakımları konusunda sorun yaşamadık, daha parça sorunumuz olmadığından parçr durumu nasıldır gözle görmedim.ama 1.5 yıldır kullanan abim sorun olmadığını söylüyor.</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'arial black'">bizim buralarda yakın köylerde 12-14 tane gibi var hiç şikayetçi olanını duymadım. bence kullanılacak traktör....</span>[/size]</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 362515, member: 18947"] [b]Ynt: Sitemizde Kubota Traktörleri Kullanan Değerli Üyelerimiz[/b] [b][color=black][size=12pt][font=arial black]güzel düşünmüşsün başkan tebrikler.. anlş-*s.. ben Kubota yı almadan önce üzerine binip hiç bakmadım sadece broşürlerini ve yakından tanıdığım ME9000 kullanıcısı bir abiimn anlattıklarından başka bir bilgim yoktu, taki bir gün babamın kubotacılar ile tanışana kadar, bizde bir 1997 mitsubishi kamyonet var 14 yıldır kullanıyorun maşallah bugüne kadar tık demedi, babam bir gün kamyonet ile yolda gideriken kubota bayisinin mitsubishi kamyonetini rampaya yanaşmış traktörleri indirmeye çelışırken görmüş, 1 tane me9000 1 de Nail abimizin aldığı b1610 modeline aynı kamyonete yüklemeye çelışıyorlermış, bizimki meraktan gidip yardım etmiş, orada tanışmışlar adamlar demişki bunların motoru senin kullandığın kamyonetin motoru ile aynı, Japon malı bunlar bir taktı kafaya alacağım diye ben traktörü görüpte incelemeye bile fırsat kalmadan aldı getirdi. iyiki almışşız, yakıt mükemmel, gerekli olan tüm özellikler mevcut ve sade bir traktör, çok pratik kulanım özelliği var, daha alalı yeni oldu 65 saat ama bence çokta sağlam bir makine.. tek bir konu için kesin konuşamam yedek parça, servisimiz var, bugüne kadar bakımları konusunda sorun yaşamadık, daha parça sorunumuz olmadığından parçr durumu nasıldır gözle görmedim.ama 1.5 yıldır kullanan abim sorun olmadığını söylüyor. bizim buralarda yakın köylerde 12-14 tane gibi var hiç şikayetçi olanını duymadım. bence kullanılacak traktör....[/font][/size][/color][/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sitemizde Kubota Traktörleri Kullanan Değerli Üyelerimiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt