PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sitemizde Kubota Traktörleri Kullanan Değerli Üyelerimiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kkeremk" data-source="post: 631647" data-attributes="member: 32937"><p><strong>Ynt: Sitemizde Kubota Traktörleri Kullanan Değerli Üyelerimiz</strong></p><p></p><p>2010 model Kubota L5040 traktörüm var. 2012 Ağustos ayında 1750 saatte nakliyesi, her şeyi dahil 31bin liraya aldım, şu anda 1890 saatte. İlk aldığımda 300 liralık bakım yaptırdım yağları değişti, ufak tefek sorunları giderildi. Kullananlar traktörden çok memnun, ilk başlarda görünüşü dar gelmişti fakat kullandıkça alıştılar, dik yerlerde tek frenle dönüş bile yapıyorlar. 400 dekarlık ceviz bahçesinde yapmadığı iş yok, yakıtı da bana söylenene göre çok değil. Ünlü 4lü 8lü kaydırmalı pulluk aldık, sorunsuz kullanıyoruz daha büyük de alabilirdik fakat derin sürüme ihtiyacımız yok, bundan sonraki sürümlerin hepsini kazayağı ile yapacağız.</p><p></p><p>Avadanlığı ve kitapçığı traktörle beraber gelmedi, fakat Marubeni ' den Mustafa Bey kitapçık konusunda yardımcı oldu, konuşmamızdan 2 gün sonra kullanıcı kılavuzu kargoyla ulaştı, kargo ödemesini bile Marubeni karşıladı.</p><p></p><p>Arazi büyüyeceği için 2013 yılında ikinci traktörümğ almayı düşünüyorum. Alırsam gene Kubota alırım, gene ikkinci el L5040 veya Me5700 düşünüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kkeremk, post: 631647, member: 32937"] [b]Ynt: Sitemizde Kubota Traktörleri Kullanan Değerli Üyelerimiz[/b] 2010 model Kubota L5040 traktörüm var. 2012 Ağustos ayında 1750 saatte nakliyesi, her şeyi dahil 31bin liraya aldım, şu anda 1890 saatte. İlk aldığımda 300 liralık bakım yaptırdım yağları değişti, ufak tefek sorunları giderildi. Kullananlar traktörden çok memnun, ilk başlarda görünüşü dar gelmişti fakat kullandıkça alıştılar, dik yerlerde tek frenle dönüş bile yapıyorlar. 400 dekarlık ceviz bahçesinde yapmadığı iş yok, yakıtı da bana söylenene göre çok değil. Ünlü 4lü 8lü kaydırmalı pulluk aldık, sorunsuz kullanıyoruz daha büyük de alabilirdik fakat derin sürüme ihtiyacımız yok, bundan sonraki sürümlerin hepsini kazayağı ile yapacağız. Avadanlığı ve kitapçığı traktörle beraber gelmedi, fakat Marubeni ' den Mustafa Bey kitapçık konusunda yardımcı oldu, konuşmamızdan 2 gün sonra kullanıcı kılavuzu kargoyla ulaştı, kargo ödemesini bile Marubeni karşıladı. Arazi büyüyeceği için 2013 yılında ikinci traktörümğ almayı düşünüyorum. Alırsam gene Kubota alırım, gene ikkinci el L5040 veya Me5700 düşünüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sitemizde Kubota Traktörleri Kullanan Değerli Üyelerimiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt