PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
Sivas Gemerek Yolcusu Proxima 8441 ilk izlenimler..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Baki TÜRKOĞLU" data-source="post: 1038958" data-attributes="member: 74281"><p>Motor şekil olarak kalıp olarak 110 130 bg arası diğer bilindik modellerle aynı büyüklükte</p><p>Ses olarak kükrüyor çekilin ben geliyorum dercesine</p><p>Hidrolik arka 7 çıkış 6.000 kg kaldırma kapasitesi </p><p>4 tekerden fren manevrası tek çeker traktör gibi pratik dar alanda dönebiliyor </p><p>40 km hız diyor ama ben yolda tam gaz gittim geldim ileri geri tek fren drift vs.. daha süratli gibi geldi</p><p>120 litre yakıt deposu klima yolcu koltuğu geniş ferah bir kabin..</p><p>Ama şunu diyim adamlar malzemeden çalmamış hakkını vere vere yapmışlar bu traktörü..</p><p></p><p>[ATTACH]11534[/ATTACH]</p><p>[ATTACH]11535[/ATTACH]</p><p>[ATTACH]11536[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baki TÜRKOĞLU, post: 1038958, member: 74281"] Motor şekil olarak kalıp olarak 110 130 bg arası diğer bilindik modellerle aynı büyüklükte Ses olarak kükrüyor çekilin ben geliyorum dercesine Hidrolik arka 7 çıkış 6.000 kg kaldırma kapasitesi 4 tekerden fren manevrası tek çeker traktör gibi pratik dar alanda dönebiliyor 40 km hız diyor ama ben yolda tam gaz gittim geldim ileri geri tek fren drift vs.. daha süratli gibi geldi 120 litre yakıt deposu klima yolcu koltuğu geniş ferah bir kabin.. Ama şunu diyim adamlar malzemeden çalmamış hakkını vere vere yapmışlar bu traktörü.. [ATTACH=CONFIG]11534._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]11535._xfImport[/ATTACH] [ATTACH]11536._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
Sivas Gemerek Yolcusu Proxima 8441 ilk izlenimler..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt