PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
sizce 3.085D 6lı 12 numara pullugun hakkını verebiliyormu??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 241803" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: sizce 3.085D 6lı 12 numara pullugun hakkını verebiliyormu??</strong></p><p></p><p>güzel abim benden yaşça 9 yaş büyüksün.dedem 68 yaşında senden 40 yaş büyük.bu hayatta bir çok şeyi denemiş görmüş biri.bir çok ziraat mühendisinden,tamirciden,veterinerden daha iyi iş yapar.ben dedemden gördüm halende öyle uygularız.bizim burada buğdaydan sonra temmuz gibi tarlaları süreriz..ayrıca toprağımız kara kepir olduğu için yağan yağmurdan faydalanmak için bu toprağı açmamız gerekir.bizlerde bunu derin sürerek veya dip patlatan ile yaparız.önemli olan tarlada motorun işi ne kadar çabuk bitirdiği değil.önemli olan senin işinden duyduğun memnuniyet,işini severek yapmandır.ben bizim burada çok gördüm tarlayı tıraşlayıp sürdüm diye geçinip sonrada kahveye gidip kağıt oynayanları biz 12 dekar yerden 3.5-4 ton gündendi alırken onlar 50 dekar yerden o kadar alıyorlar.bendeki motorda STEYR 8073 sen STEYR a pat pat motoru demişsin.orada bi duracaksın.bu sitede çoğu kişi bnm STEYR hastası biri olduğumu bilir.STEYRı sizin orada nasıl kullanırlar bilemem fakat burada o senin yere göğe sığdıramadığın 285 in zorlanıpta yapamadığı bir çok işi çatır çatır yapıyoruz.benim motorumun videosu var 2li 24 no pulluk ile izle bak.orada 4 takviye ile gidiyorum.motoru zorlarım motor yaz sıcağında o pullukla iş yaparken hararet maksimum yeşilin sonuna dayanır kırmızıya adım atmaz.zorlandığı zaman dahada gaza basarım ona rağmen senin motorundan az yakar.bunu zaten tarafsız olarak kullanalar bilir.ayrıca ben bazılarından çok dayanıksız hemen conta yakıyor arka dağıtıyor gibi laflarda duydum.bugüne kadar o zorlamalara rağmen ne conta yaktı ne arka dağıttı.önemli olan KULLANICI.275 mf kullanan bi amca var burada.20 li hidrolikli kobra aldı kendine ufak tas.bizdede 18 li hidrolikli 60 cm lik taslı kobra var.(goble de deniyor). adam geldi bizimle dalga geçti bumu çekecek bunu diye.dedem ses etmedi.tarlaya girdik onun mazot bitti.iş yapamadı bizim mazotla onun üstüne 12 dekar daha yer yaptık ve 0 çaprazı 2 delik geri aldı biz tam çapraz verdik.lütfen motorlar hakkında bir şey söylerken söylediklerimize dikkat edelim.yanlış anşılmak istemem.kusura bakmayın.ama herkesin bi bam teli var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 241803, member: 919"] [b]Ynt: sizce 3.085D 6lı 12 numara pullugun hakkını verebiliyormu??[/b] güzel abim benden yaşça 9 yaş büyüksün.dedem 68 yaşında senden 40 yaş büyük.bu hayatta bir çok şeyi denemiş görmüş biri.bir çok ziraat mühendisinden,tamirciden,veterinerden daha iyi iş yapar.ben dedemden gördüm halende öyle uygularız.bizim burada buğdaydan sonra temmuz gibi tarlaları süreriz..ayrıca toprağımız kara kepir olduğu için yağan yağmurdan faydalanmak için bu toprağı açmamız gerekir.bizlerde bunu derin sürerek veya dip patlatan ile yaparız.önemli olan tarlada motorun işi ne kadar çabuk bitirdiği değil.önemli olan senin işinden duyduğun memnuniyet,işini severek yapmandır.ben bizim burada çok gördüm tarlayı tıraşlayıp sürdüm diye geçinip sonrada kahveye gidip kağıt oynayanları biz 12 dekar yerden 3.5-4 ton gündendi alırken onlar 50 dekar yerden o kadar alıyorlar.bendeki motorda STEYR 8073 sen STEYR a pat pat motoru demişsin.orada bi duracaksın.bu sitede çoğu kişi bnm STEYR hastası biri olduğumu bilir.STEYRı sizin orada nasıl kullanırlar bilemem fakat burada o senin yere göğe sığdıramadığın 285 in zorlanıpta yapamadığı bir çok işi çatır çatır yapıyoruz.benim motorumun videosu var 2li 24 no pulluk ile izle bak.orada 4 takviye ile gidiyorum.motoru zorlarım motor yaz sıcağında o pullukla iş yaparken hararet maksimum yeşilin sonuna dayanır kırmızıya adım atmaz.zorlandığı zaman dahada gaza basarım ona rağmen senin motorundan az yakar.bunu zaten tarafsız olarak kullanalar bilir.ayrıca ben bazılarından çok dayanıksız hemen conta yakıyor arka dağıtıyor gibi laflarda duydum.bugüne kadar o zorlamalara rağmen ne conta yaktı ne arka dağıttı.önemli olan KULLANICI.275 mf kullanan bi amca var burada.20 li hidrolikli kobra aldı kendine ufak tas.bizdede 18 li hidrolikli 60 cm lik taslı kobra var.(goble de deniyor). adam geldi bizimle dalga geçti bumu çekecek bunu diye.dedem ses etmedi.tarlaya girdik onun mazot bitti.iş yapamadı bizim mazotla onun üstüne 12 dekar daha yer yaptık ve 0 çaprazı 2 delik geri aldı biz tam çapraz verdik.lütfen motorlar hakkında bir şey söylerken söylediklerimize dikkat edelim.yanlış anşılmak istemem.kusura bakmayın.ama herkesin bi bam teli var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
sizce 3.085D 6lı 12 numara pullugun hakkını verebiliyormu??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt