PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizce 5625 mi ? Yoksa 5083 veya 5085 mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="condere" data-source="post: 896173" data-attributes="member: 20144"><p><strong>Ynt: Sizce 5625 mi ? Yoksa 5083 veya 5085 mi ?</strong></p><p></p><p> Yeniler güzel camon rail yakıt sistemi var hidrolikler güçlü pvx motor. yakıtı baya az çekişide çok ama Türkiyeye normalde 2014 gelmisi lazımdı Amerikada bunların 2012 modelleri satılık tractorhouse de. Ben jd nin başında müdür olsam piyasada diğer markalara nefes aldırmam getir alman üretimi 100 beygir altı m serilerini getir italyan g serilerine meksikayla hindistanı sokma piyasaya bak bakalım diğer markalar traktör satabiliyormu.Ben bunu ta 2011 Amerikaya yazdım Alman m serilerini niye Türkiye ye getirmiyosunuz niye bize üçücü dünya ülkesi muamelesi yapıyosunuz demiştim ondan sonra amerikan m serilerini getirdiler ben yanlış bir yol izlediler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="condere, post: 896173, member: 20144"] [b]Ynt: Sizce 5625 mi ? Yoksa 5083 veya 5085 mi ?[/b] Yeniler güzel camon rail yakıt sistemi var hidrolikler güçlü pvx motor. yakıtı baya az çekişide çok ama Türkiyeye normalde 2014 gelmisi lazımdı Amerikada bunların 2012 modelleri satılık tractorhouse de. Ben jd nin başında müdür olsam piyasada diğer markalara nefes aldırmam getir alman üretimi 100 beygir altı m serilerini getir italyan g serilerine meksikayla hindistanı sokma piyasaya bak bakalım diğer markalar traktör satabiliyormu.Ben bunu ta 2011 Amerikaya yazdım Alman m serilerini niye Türkiye ye getirmiyosunuz niye bize üçücü dünya ülkesi muamelesi yapıyosunuz demiştim ondan sonra amerikan m serilerini getirdiler ben yanlış bir yol izlediler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizce 5625 mi ? Yoksa 5083 veya 5085 mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt