PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizce Başak Traktörde neler eksik?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pıspıs" data-source="post: 332963" data-attributes="member: 92"><p><strong>Ynt: Basak traktörden beklentileriniz ?</strong></p><p></p><p>merhaba arkadaşlar..bende 2000 ve 2002 olmak üzere 2073 başak var..yakjlaşık 7-8 yıldır kullanıyorum..başaklar bence büyük çıtçının traktörü değıl..yakıt güzel..tarla ekme,gübre saçma.ılaç etme.gel gıt ışları ıçın bulunmaz kaftan..ammaaa...tarlada tak ardına 4 lü 10 lu ğulluğu..tak ardına 7 lı çızelı...daldır toprağa..ınanın motor benı öyle yoruyorkı..akşam eve gıttığımda dayak yemış gıbı oluyorum..ayrıca..her yıl tellus yağı takvıye etmekten bıktım..her yerınden yağ kaçırıyor..servıse götürdüm valla yenılerı dahı kaçırıyor dedı...şunu sormak ıstıyorum..küçücük massey ferguson 135 lık 10 ton yük olan römürku tamperlıyı kaldırıyor..bız arkasına başağın ılave yağ tankı yaptırdık..o tankada 5-6 kğ. tellus yağı koymadan kaldırmıyor..yazık valla kurtulsam bır daha dönüp bakmıycam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pıspıs, post: 332963, member: 92"] [b]Ynt: Basak traktörden beklentileriniz ?[/b] merhaba arkadaşlar..bende 2000 ve 2002 olmak üzere 2073 başak var..yakjlaşık 7-8 yıldır kullanıyorum..başaklar bence büyük çıtçının traktörü değıl..yakıt güzel..tarla ekme,gübre saçma.ılaç etme.gel gıt ışları ıçın bulunmaz kaftan..ammaaa...tarlada tak ardına 4 lü 10 lu ğulluğu..tak ardına 7 lı çızelı...daldır toprağa..ınanın motor benı öyle yoruyorkı..akşam eve gıttığımda dayak yemış gıbı oluyorum..ayrıca..her yıl tellus yağı takvıye etmekten bıktım..her yerınden yağ kaçırıyor..servıse götürdüm valla yenılerı dahı kaçırıyor dedı...şunu sormak ıstıyorum..küçücük massey ferguson 135 lık 10 ton yük olan römürku tamperlıyı kaldırıyor..bız arkasına başağın ılave yağ tankı yaptırdık..o tankada 5-6 kğ. tellus yağı koymadan kaldırmıyor..yazık valla kurtulsam bır daha dönüp bakmıycam [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizce Başak Traktörde neler eksik?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt