PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SİZCE BAŞAKLAR NASIL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cezama2007" data-source="post: 156006" data-attributes="member: 4621"><p><strong>Ynt: SİZCE BAŞAKLAR NASIL</strong></p><p></p><p>başak traktörü kötülemeyelim arkadaşlar elin gavuruna yamulanları görüyoruz sanayiye fazla gitmem diyor ama gittidemi sanayide motor bir ay parca bekliyor </p><p>kimse bunlardan söz etmiyor.</p><p>başak traktörün fabrikasına ait 2 aracı var adamlar çıktılarmı 2 ay evlerine dönemiyorlar.</p><p>idda ediyorum türkiyede başak traktör yetkili servisi diğer traktör servislerinde kat kat fazladır.</p><p>bi telefonla ayaklarına kadar servisler koşuyor.daha ne isteniyor.</p><p>tamam traktör arıza yapabilir ama malın arkasında durmak farklı bir şey bu da başak traktörde mevcut.</p><p>kimse başak traktörü kötülemesin ben fabrikasında çalışıyorum aktarmam hindistandan gelmiyor motorum perkinsten gelmiyor bütün parçalar fabrikada tek tek işçinin elinden geciyor.</p><p>yakında her kes görücek başak traktörün gücünü burada bazı arkadaşlar o traktör şöyle bu traktör şöyle kötüleyip duruyor.</p><p>başak traktöre saygı duymuyorsak onun üstünde taşıdığı KIRMIZI BEYAZA saygı duyalım arkadaşlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cezama2007, post: 156006, member: 4621"] [b]Ynt: SİZCE BAŞAKLAR NASIL[/b] başak traktörü kötülemeyelim arkadaşlar elin gavuruna yamulanları görüyoruz sanayiye fazla gitmem diyor ama gittidemi sanayide motor bir ay parca bekliyor kimse bunlardan söz etmiyor. başak traktörün fabrikasına ait 2 aracı var adamlar çıktılarmı 2 ay evlerine dönemiyorlar. idda ediyorum türkiyede başak traktör yetkili servisi diğer traktör servislerinde kat kat fazladır. bi telefonla ayaklarına kadar servisler koşuyor.daha ne isteniyor. tamam traktör arıza yapabilir ama malın arkasında durmak farklı bir şey bu da başak traktörde mevcut. kimse başak traktörü kötülemesin ben fabrikasında çalışıyorum aktarmam hindistandan gelmiyor motorum perkinsten gelmiyor bütün parçalar fabrikada tek tek işçinin elinden geciyor. yakında her kes görücek başak traktörün gücünü burada bazı arkadaşlar o traktör şöyle bu traktör şöyle kötüleyip duruyor. başak traktöre saygı duymuyorsak onun üstünde taşıdığı KIRMIZI BEYAZA saygı duyalım arkadaşlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SİZCE BAŞAKLAR NASIL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt