PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SİZCE BAŞAKLAR NASIL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kral39" data-source="post: 156204" data-attributes="member: 947"><p><strong>Ynt: SİZCE BAŞAKLAR NASIL</strong></p><p></p><p>bana göre başak traktörün servis ve yedek parçadan öte çiftçideki kötü imajını düzeltmesi gerekiyor.şimdi bizde başak wardı..her gören ya bu traktör hala çalışıo mu diodu dalga geçiolar anlacağınız..steyrdeki sağlamlık başakta yok ikinci el de yok...mesela biz traktör almayı düşünüyoruz ben başak die düşünüodum fakat insan korkuo yaa bi arıza çıkarırsa...2006 da sıfır başak almıştı çiftçeker adamlar ne fabrika nede servis direksiyon hidrolik merkezini yapamadılar bayiide geri aldı sağolsun..bizde tek çekere dönelim dedik yazdan kalma kederden dolayı kasım ayında MOTOR CONTAsını yaktı...dediğim gibi bi marka sağlam olduğu zmn servis ve yedek parça kısmı alıcı tarafında aşırı derecede görülmüyor..inşallah gelişir we kendini düzeltir...amaç ülke kazansın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kral39, post: 156204, member: 947"] [b]Ynt: SİZCE BAŞAKLAR NASIL[/b] bana göre başak traktörün servis ve yedek parçadan öte çiftçideki kötü imajını düzeltmesi gerekiyor.şimdi bizde başak wardı..her gören ya bu traktör hala çalışıo mu diodu dalga geçiolar anlacağınız..steyrdeki sağlamlık başakta yok ikinci el de yok...mesela biz traktör almayı düşünüyoruz ben başak die düşünüodum fakat insan korkuo yaa bi arıza çıkarırsa...2006 da sıfır başak almıştı çiftçeker adamlar ne fabrika nede servis direksiyon hidrolik merkezini yapamadılar bayiide geri aldı sağolsun..bizde tek çekere dönelim dedik yazdan kalma kederden dolayı kasım ayında MOTOR CONTAsını yaktı...dediğim gibi bi marka sağlam olduğu zmn servis ve yedek parça kısmı alıcı tarafında aşırı derecede görülmüyor..inşallah gelişir we kendini düzeltir...amaç ülke kazansın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SİZCE BAŞAKLAR NASIL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt