PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SİZCE BAŞAKLAR NASIL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="steyr" data-source="post: 157373" data-attributes="member: 2021"><p><strong>Ynt: SİZCE BAŞAKLAR NASIL</strong></p><p></p><p>Bizim olduğumuz bölgede başak traktör çoktur servise gidildiğinde servisde elinden geldiği kadar yardımcı oluyormuş öyle büyük sorun yaşayanda duymadım zaten bu başak traktör fabrikasında çalışan arkadaş teknik servis diğer markalardan kat kat fazla yazmış servisin ve parçanın bol olması güzel bir şey ama yazılanlardan örnek verim ½ senelik traktör zırt bırt arıza yapıyorsa kendini bilmez ukala serviscinin biri traktör sahibine hangi traktör 4\4 lük diye cevap veriyor parçaları sorduğunda da elbet bir gün gelir diyorsa öyle servis olmasın....Bugün mf kullanıcılarının tek övündüğü nokta şu kadar senedir kullanıyorum usta nedir bilmiyorum demek oluyor.Başak traktör kullanıcıyı daha çok dinlemeli ve meydana gelen arızayı bir daha olmayacak şekilde gidermeli O kadar yeni ürün çıktı hiçbiri sitede tanıtılmıyor.Başak traktörü yeni alan birisi çekişi yakıtı güzel ama çok arıza açıyor demesi memnuniyetsizlikdir.Şahsen ben sıfır traktörle servise istisnalar haricinde sadece yağ değişimi için gitmek isterim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="steyr, post: 157373, member: 2021"] [b]Ynt: SİZCE BAŞAKLAR NASIL[/b] Bizim olduğumuz bölgede başak traktör çoktur servise gidildiğinde servisde elinden geldiği kadar yardımcı oluyormuş öyle büyük sorun yaşayanda duymadım zaten bu başak traktör fabrikasında çalışan arkadaş teknik servis diğer markalardan kat kat fazla yazmış servisin ve parçanın bol olması güzel bir şey ama yazılanlardan örnek verim ½ senelik traktör zırt bırt arıza yapıyorsa kendini bilmez ukala serviscinin biri traktör sahibine hangi traktör 4\4 lük diye cevap veriyor parçaları sorduğunda da elbet bir gün gelir diyorsa öyle servis olmasın....Bugün mf kullanıcılarının tek övündüğü nokta şu kadar senedir kullanıyorum usta nedir bilmiyorum demek oluyor.Başak traktör kullanıcıyı daha çok dinlemeli ve meydana gelen arızayı bir daha olmayacak şekilde gidermeli O kadar yeni ürün çıktı hiçbiri sitede tanıtılmıyor.Başak traktörü yeni alan birisi çekişi yakıtı güzel ama çok arıza açıyor demesi memnuniyetsizlikdir.Şahsen ben sıfır traktörle servise istisnalar haricinde sadece yağ değişimi için gitmek isterim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SİZCE BAŞAKLAR NASIL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt