PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
SİZCE ÇİFTÇİ MAZOTU 1.5 LİRA OLUR MU?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 951579" data-attributes="member: 33105"><p><strong>Ynt: SİZCE ÇİFTÇİ MAZOTU 1.5 LİRA OLUR MU?</strong></p><p></p><p>Kis aylarinda 3.60 civarinda idi simdi neden 4 kusur lira en az bi traktor 60 lt mazot alir 23 - 24 tl fazla para cikiyor cebimizden bn 80 dekar yer aktaracagim 2 lt yaksa 160 litre yapar 75 lira civari sadece benim cebimden cikacak.milyonlarca cifciden kacarbin tl cikacak istenirse maliyetine bile verilebilir biz uretim yapiyoruz bir cok arkadasim isdihdam sagliyor belki sanayide uretim yapan onca kisiden daha fazla kisiye gorunmesekde ekmek kapisiyiz...Konyadaki sanayinin %60 i tarim uzerine kurulmus cifcide olmassa sanayicide olmaz olaya bakarsak biz sanayiciden daha gucluyuz ancak birlik beraberlik yok bakin bi sanayici kac tane odaya dernege uye birsey oldugu zaman bireysel olarak degil dernek birlik oda olarak caliyorlar birisine zarar geldiginde aman banane demiyorlar yarin benim basimada gelir deyip arkadasinin hep birlikte kosturup haklarini aliyorlarcifci aman bana ne deyip geciyor .100 tl alabilmek icin yeri geliyor 1000 tl para harciyorlar fark bu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 951579, member: 33105"] [b]Ynt: SİZCE ÇİFTÇİ MAZOTU 1.5 LİRA OLUR MU?[/b] Kis aylarinda 3.60 civarinda idi simdi neden 4 kusur lira en az bi traktor 60 lt mazot alir 23 - 24 tl fazla para cikiyor cebimizden bn 80 dekar yer aktaracagim 2 lt yaksa 160 litre yapar 75 lira civari sadece benim cebimden cikacak.milyonlarca cifciden kacarbin tl cikacak istenirse maliyetine bile verilebilir biz uretim yapiyoruz bir cok arkadasim isdihdam sagliyor belki sanayide uretim yapan onca kisiden daha fazla kisiye gorunmesekde ekmek kapisiyiz...Konyadaki sanayinin %60 i tarim uzerine kurulmus cifcide olmassa sanayicide olmaz olaya bakarsak biz sanayiciden daha gucluyuz ancak birlik beraberlik yok bakin bi sanayici kac tane odaya dernege uye birsey oldugu zaman bireysel olarak degil dernek birlik oda olarak caliyorlar birisine zarar geldiginde aman banane demiyorlar yarin benim basimada gelir deyip arkadasinin hep birlikte kosturup haklarini aliyorlarcifci aman bana ne deyip geciyor .100 tl alabilmek icin yeri geliyor 1000 tl para harciyorlar fark bu... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
SİZCE ÇİFTÇİ MAZOTU 1.5 LİRA OLUR MU?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt