PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
sizce emsalıne gore hangı traktör çiftte daha seridir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delihan" data-source="post: 582055" data-attributes="member: 30572"><p><strong>Ynt: sizce emsalıne gore hangı traktör çiftte daha seridir</strong></p><p></p><p>dediğin patatesi bizde ekiyoruz bizde arkasına santrafiş bağlıyoruz bende kendim biçip kendim patoz yapıyorum senin gibi 50 dönüm 150 dakar da ekmiyorum en aşağı 400 dakar 2 evin işini görüyorum dayımlarla birlikte ama gel görki traktör senede 250 saati geçmiyor ??? bu erkunt traktörlere milletin ne kadar garezi var halen daha anlamış değilim biz hep öyleyiz birileri biraz ilerledimi onu gözle dille yeriz bitiririz aman benim makinamdan iyi olmasın diye buda aynı durum benim erkuntum yok steyrim var ama bunu her yerdede söylüyorum erkunt traktör gibi traktör ha senin td 65 ine kötü traktör demiyorum diyebilirim ki td serisinin en iyisi 65 serisi yapacağı işe göre tabi bu değişir ama en ideali 65 olanı ama bazen forumda rastlıyorum td 65 le nimet 70 i kıyaslıyorlar allah aşkına bu iki traktör kıyaslanırmı fanatiklik yapmıyorum ama nimet 65 e her alanda kafa atar aksini iddia eden arkadaş kırıcı olmadan yorum yapsın amaç burda fikir beyan etmek görüş bildirmek ben ne karalama yapıyorum nede erkuntu övüyorum köyümüzde td 65 de var nimet 70 de var ben her ikisinin de performansına göre fikir sundum sizlerin düşünceleri nelerdir ??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delihan, post: 582055, member: 30572"] [b]Ynt: sizce emsalıne gore hangı traktör çiftte daha seridir[/b] dediğin patatesi bizde ekiyoruz bizde arkasına santrafiş bağlıyoruz bende kendim biçip kendim patoz yapıyorum senin gibi 50 dönüm 150 dakar da ekmiyorum en aşağı 400 dakar 2 evin işini görüyorum dayımlarla birlikte ama gel görki traktör senede 250 saati geçmiyor ??? bu erkunt traktörlere milletin ne kadar garezi var halen daha anlamış değilim biz hep öyleyiz birileri biraz ilerledimi onu gözle dille yeriz bitiririz aman benim makinamdan iyi olmasın diye buda aynı durum benim erkuntum yok steyrim var ama bunu her yerdede söylüyorum erkunt traktör gibi traktör ha senin td 65 ine kötü traktör demiyorum diyebilirim ki td serisinin en iyisi 65 serisi yapacağı işe göre tabi bu değişir ama en ideali 65 olanı ama bazen forumda rastlıyorum td 65 le nimet 70 i kıyaslıyorlar allah aşkına bu iki traktör kıyaslanırmı fanatiklik yapmıyorum ama nimet 65 e her alanda kafa atar aksini iddia eden arkadaş kırıcı olmadan yorum yapsın amaç burda fikir beyan etmek görüş bildirmek ben ne karalama yapıyorum nede erkuntu övüyorum köyümüzde td 65 de var nimet 70 de var ben her ikisinin de performansına göre fikir sundum sizlerin düşünceleri nelerdir ?? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
sizce emsalıne gore hangı traktör çiftte daha seridir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt