PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Sizce en iyi süt yemi hangisi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 795544" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Sizce en iyi süt yemi hangisi?</strong></p><p></p><p>Kaba ve kesif yem maliyetleri bölgelere göre çok faklılık gösterebiliyor, ben hayvanların kaba ve kesif yemini kuru tarım ile karşılamaya çalışıyorum, aynı zamanda meradanda faydalanıyorum, önemli olan nasıl ucuza mal edebiliriz , neleri satın alırsak daha ucuz, neleri kendimiz üretirsek daha ucuz.</p><p>Herkesin imkanları farklı, en doğrusu yukarıda arkadaşların dediği gibi ne yaptığını, hayvana ne yedirdiğini çok iyi bilmek, en iyisi en ucuzu bu.</p><p>Kaba ve fenni fabrika yem ile yapılan besleme hatalarının kötü sonuçları genelde uzun vadede çıkacaktır . Kısa vadede sütünü arttırsada.</p><p>Ne yaptığını ne verdiğini bilirsen hem hayvanın sağlığını korur hemde güzel verim almış oluruz , bu konuda bize, yani rasyonu tahlil konusunda Hacimmet ,in dediği gibi bazı yem firmaları yardımcı oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 795544, member: 25443"] [b]Ynt: Sizce en iyi süt yemi hangisi?[/b] Kaba ve kesif yem maliyetleri bölgelere göre çok faklılık gösterebiliyor, ben hayvanların kaba ve kesif yemini kuru tarım ile karşılamaya çalışıyorum, aynı zamanda meradanda faydalanıyorum, önemli olan nasıl ucuza mal edebiliriz , neleri satın alırsak daha ucuz, neleri kendimiz üretirsek daha ucuz. Herkesin imkanları farklı, en doğrusu yukarıda arkadaşların dediği gibi ne yaptığını, hayvana ne yedirdiğini çok iyi bilmek, en iyisi en ucuzu bu. Kaba ve fenni fabrika yem ile yapılan besleme hatalarının kötü sonuçları genelde uzun vadede çıkacaktır . Kısa vadede sütünü arttırsada. Ne yaptığını ne verdiğini bilirsen hem hayvanın sağlığını korur hemde güzel verim almış oluruz , bu konuda bize, yani rasyonu tahlil konusunda Hacimmet ,in dediği gibi bazı yem firmaları yardımcı oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Sizce en iyi süt yemi hangisi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt