PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Sizce Fendt Pahalı Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sivasli" data-source="post: 18631" data-attributes="member: 565"><p><strong>: Sizce Fendt Pahalı Mı?</strong></p><p></p><p>arkadaşım bir şeye dikkatim çekti ( FENDT ayarındaki traktörlerden bahsetmişsin ) bir makinanın FENDT ayarına gelebilmesi için ne gibi nitelikler kazanması lazım FENDT e en yakın tenoloji farkını senelere vursak aradaki en yakın mesafe sene olarak diyeyim kaç yıldır sence </p><p></p><p>Bence FENDT pahalı acaba diğer traktörler niye daha ucuz ? madalyonun öbür yüzüne bakmakta yarar var diye düşünüyorum...)</p><p> arkadas bir makina iyi diye herzaman tutulmaz biraz da fiyati yol gosterir musteriyeve fiaytini amorti etmesi lazim yaptigi isle pahali olmasi guzel oldugunu belki kanitlar ama fiyatinida kutarmasi gerekir simdi adam fendt alsa tmm belki guzel makina ama yedek parcayi veya servisi tam anlamiyla kullanamadigi zaman onun guzelligi azalir tabiki degeride zaten fendt in piyasasi olmamasi en buyu sorunu bunu assin ondan sonra fendt iyi oldugunu tam anlamiyla verim verdigini kanitlasin boyle 100 200tane motor satmayla bisey olmaz sen ne dersen de servisi olmadigi surece tam anlamiyla verim alamzsin o motordannnnnnnnn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sivasli, post: 18631, member: 565"] [b]: Sizce Fendt Pahalı Mı?[/b] arkadaşım bir şeye dikkatim çekti ( FENDT ayarındaki traktörlerden bahsetmişsin ) bir makinanın FENDT ayarına gelebilmesi için ne gibi nitelikler kazanması lazım FENDT e en yakın tenoloji farkını senelere vursak aradaki en yakın mesafe sene olarak diyeyim kaç yıldır sence Bence FENDT pahalı acaba diğer traktörler niye daha ucuz ? madalyonun öbür yüzüne bakmakta yarar var diye düşünüyorum...) arkadas bir makina iyi diye herzaman tutulmaz biraz da fiyati yol gosterir musteriyeve fiaytini amorti etmesi lazim yaptigi isle pahali olmasi guzel oldugunu belki kanitlar ama fiyatinida kutarmasi gerekir simdi adam fendt alsa tmm belki guzel makina ama yedek parcayi veya servisi tam anlamiyla kullanamadigi zaman onun guzelligi azalir tabiki degeride zaten fendt in piyasasi olmamasi en buyu sorunu bunu assin ondan sonra fendt iyi oldugunu tam anlamiyla verim verdigini kanitlasin boyle 100 200tane motor satmayla bisey olmaz sen ne dersen de servisi olmadigi surece tam anlamiyla verim alamzsin o motordannnnnnnnn [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Sizce Fendt Pahalı Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt