PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Sizce Fendt Pahalı Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 46215" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: Sizce Fendt Pahalı Mı?</strong></p><p></p><p></p><p>sayın arkadaşım şimdi fendt özellikleri abartılmış ve hava katılmış dedimmi demedim ... fendt e kötü dedimmi demedim ... işte verilen bu tepkiyi anlatmak istedim ....bak hemen aç oku furumu falan tavrın sertleşti .... </p><p></p><p>fendt bir numara ama diğer büyük markaların hepsi aynı özelliklerde ve kalitede motor yapabilir bence... ama sadece fendt yapıyo o kaliteyi şimdilik ve bu nedenle pahalı ... yanlış bir şey mi söyledim ... </p><p></p><p>teknoloji konusuna gelincede en teknolojik traktör fendt evet , tarihi boyuncada önde gitmiş ama genel olarak hiç bir traktör teknolojik değil ... ( bu konuyada uzağım sanırım , yine kafadan üfürdüm kusura bakmayın ) .... _______________________________________</p><p></p><p>bu da konudan alakasız bir açıklama :</p><p> </p><p></p><p>artagnan arkadaşım ben hep insanlara bu forumda saygı çerçevesinde yaklaştım ... ilk önce forumdaki konuları baştan oku , sonra fendt e.... diye başlayan cümlen bence hiç yakışık almadı ... bilmem ne konusu var bul oku falan ... ben bir şey merak edip öğreneceğim zaman emin ol senin yazılarından daha geçerli ve donanımlı bir kaynak bulurum zaten ... ki senin yazılarındanda çok şey öğrendim .... ama bu tavrın hiç hoş değildi .... ben ne sana ne fendt e kötü bir şey demedim çünki , ki fendte canım kötü bir şey demek istersede derim .... buda beni ve fendt i bağar .... avukatımısınız .. değilsiniz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 46215, member: 470"] [b]Ynt: Sizce Fendt Pahalı Mı?[/b] sayın arkadaşım şimdi fendt özellikleri abartılmış ve hava katılmış dedimmi demedim ... fendt e kötü dedimmi demedim ... işte verilen bu tepkiyi anlatmak istedim ....bak hemen aç oku furumu falan tavrın sertleşti .... fendt bir numara ama diğer büyük markaların hepsi aynı özelliklerde ve kalitede motor yapabilir bence... ama sadece fendt yapıyo o kaliteyi şimdilik ve bu nedenle pahalı ... yanlış bir şey mi söyledim ... teknoloji konusuna gelincede en teknolojik traktör fendt evet , tarihi boyuncada önde gitmiş ama genel olarak hiç bir traktör teknolojik değil ... ( bu konuyada uzağım sanırım , yine kafadan üfürdüm kusura bakmayın ) .... _______________________________________ bu da konudan alakasız bir açıklama : artagnan arkadaşım ben hep insanlara bu forumda saygı çerçevesinde yaklaştım ... ilk önce forumdaki konuları baştan oku , sonra fendt e.... diye başlayan cümlen bence hiç yakışık almadı ... bilmem ne konusu var bul oku falan ... ben bir şey merak edip öğreneceğim zaman emin ol senin yazılarından daha geçerli ve donanımlı bir kaynak bulurum zaten ... ki senin yazılarındanda çok şey öğrendim .... ama bu tavrın hiç hoş değildi .... ben ne sana ne fendt e kötü bir şey demedim çünki , ki fendte canım kötü bir şey demek istersede derim .... buda beni ve fendt i bağar .... avukatımısınız .. değilsiniz... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Sizce Fendt Pahalı Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt